Aftenens lækre pastaret - mums!
Spaghetti med hvid kødsauce
2-3 personer
Ingredienser:
- 300 g spaghetti eller anden pasta
 - Olivenolie
 - ½ squash
 - 250 g. champignon
 - 1 porre
 - 250 g. hakket oksekød 3-7%
 - 2 fed hvidløg
 - 1 dl. madlavningsfløde 7%
 - 1 dl. tør hvidvin eller vermouth (kan også udelades)
 - Salt og peber
 - Tørret chili efter smag.
 
- Rens og snit porren fint, sørg for at få alt skidtet der sidder mellem bladene fjernet, og skær champignonerne i skiver. Skyl og riv squashen groft.
 - Kog pastaen efter anvisningen mens saucen laves.
 - Varm lidt olivenolie op på en tykbundet pande og svits champignon og porre til de er bløde.
 - Svits oksekødet sammen med grøntsagerne, og tilsæt hvidløg, squash og smag til med salt og peber.
 - Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt ind, inden fløden tilsættes og retten koges igennem.
 - Hæld den kogte pasta til afdrypning og bland den i kødsaucen.
 
Det er en rigtig lækker ret, og jeg fandt ud af, at man kan få en madlavningsfløde fra Milda med kun 4%, hvis man virkelig vil holde kalorieindtaget nede!
Velbekommen!
- Maj :)
Uhm, det lyder altså også bar rigtigt lækkert Maj!
SvarSletPasta er bar det bedste!!
Jeg er, som dig, også total pasta fan :D
SvarSletOg det smagte rigtig godt og var super hurtigt at lave, det er jeg jo ret meget fan af ;)
- Maj :)
Det ser vel nok lækkert ud, Maj :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tusind tak Birthe - tænker virkelig meget på dig, og sender dig en masse god karma :)
SvarSlet- Maj
Tak, Maj - jeg har hårdt brug for det :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe