Hvem er jeg?

Mig i Miami -  Good Times!

For de af Jer som ikke gider at læse hele min blog fra ende til anden, så har jeg lavet denne lille side, hvor jeg lige hurtigt kan ridse op hvem jeg er.

Gift på 3. år med Manden i mit liv, som jeg har kendt i snart et helt årti, han fylder en del på bloggen også, det kommer helt naturligt ;) Vi har ingen børn, men det kommer der nok, når jeg er færdig med min nuværende uddannelse.
Jeg er igang med at læse Markedsføringsøkonom med speciale i Film og Medier - hvilket resulterer i at jeg ser utrolig mange film i biografen som jeg smider ind her på bloggen, og håber at det kan hjælpe Jer næste gang I vil en tur ind i og se en god film.

Mine interesser er mange: shopping, bøger, hygge, mode, film og ikke mindst MAD - maden er min største interesse hvilket jo også kommer meget til udtryk, derudover prøver jeg at få træning så meget ind i min dagligdag som muligt, da jeg er igang med at tabe mig, og mangler stadig omkring 10-15 kilo før jeg er nået mit ideal mål, men indtil videre er der da røget 40+ kilo.

Håber min blog er noget for Jer :)

- Maj :D

Hvis du vil i kontakt med mig, kan jeg fanges på denne mail: migogmaj@hotmail.dk