onsdag den 1. februar 2012

To gode spisesteder...

Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg ikke ville undskylde for at jeg er alletiders dårlige blogger, jeg får ikke blogget, skrevet kommentarer eller tjekket ½-delen af de blogge ud som jeg ellers plejer - så dårlig stil!

Så undskyld folkens, jeg håber I kan bære over med mig, der er meget jeg skal vænne mig til, og sådan noget tager tid og kræfter, så derfor bliver bloggen nedprioiteret i et stykke tid - men derfor skal I ikke snydes for 2 gode madoplevelser jeg har haft!

Herinde hos Grand er jeg så heldig at jeg er med i deres frokostordning, kvit og frit - det er jo så SU-venligt om noget... og ikke nok med det, men hver fredag bestiller vi sandwich eller lign. udefra. Her sidste fredag bestilte vi fra en sandwich bar der hedder Vandkunsten Sandwich og Salatbar - og hold da magle nogle lækre sandwich, så hvis der er nogen der læser med fra Kbh og IKKE kender denne lille biks, så skal I gøre jer selv den tjeneste og prøve deres sandwich! Det er lige til at blive sulten over :D
Jeg fik den lille frække sandwich der hedder "Fatfish" med tun - mums, mums, mums...

Min anden enormt positive madoplevelse var da jeg drog til Århus med Grand, for at deltage i Filmtræf, og tirsdag aften tog vi ud og spiste 3-retters menu på Restaurant Latin, som er nok den mindste restaurant jeg længe har været på, vi sad hvertfald meget tæt, men det var enormt hyggeligt, og rigtig god atmosfære. Vores tjener var meget sød, og holdt godt øje med os, og præsenterede maden grundigt, selvom der var run på!

Min menu bestod af:

Forret
LATIN’S FISKESUPPE MED AIOLI, CROUTONS OG EMMENTALER
- Denne her suppe var intet mindre end genial, virkelig lækker med en delikat fiskesmag, som smagte som om det bare havde småsimret i rigtig lang tid!

Hovedret
ROSASTEGT AMERIKANSK OKSEKØD MED POMMES FONDANT, RØDBEDE, ÆG OG ”ENGELSK SAUCE”
- Tjeneren kaldte det en fancy biksemad, men der var intet biks over det! Kødet var perfekt stegt, rosa og saftigt. Der var 3 forskellige slags rødbeder, og ingen hæslige glasrødbeder her. Ægget var pocheret smukt og den engelske sauce smagte delikat! Det kunne der ikke sættes en finger ved!

Dessert
BERLINER MED PÆRE, KANDISERET FENNIKEL OG MUSCOVADO-IS 
- Desserten var lækker og delikat, men berlineren skuffede dog, den var en anelse tør og smagte ikke rigtig som berliner! Men det kan tilgives, da det tilbehør der var med, virkelig var perfektion, blød lækkert is der hintede lidt af lakrids, så jeg tænker at det er mørk muscovado sukker der er brugt, og det blev komplimenteret så smukt af den sprøde fenikkel som også bidrog med lakridsnoter - mums!

Så hvis man bor i Århus, bør man besøge Latin!

Beklager der ingen billeder er, men jeg følte ikke den store lyst til at hive mit kamera frem og knipse løs af maden, blandt dem jeg skal arbejde sammen med, og som ikke aner at jeg har en blog ;)

Håber mine ord skaber nok billeder til fantasien, til at I har lyst til at prøve disse to steder!

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Jeg har tit kigget men har aldrig været derinde. Det kunne være man skulle prøve det. Det lyder ihvertfald super lækkert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan KUN anbefale at du tager derind og spiser, det er virkelig lækkert, og til en temmelig rimelig pris synes jeg - og det kan jeg jo nemt sige, når jeg ikke skulle hæfte for regningen, ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet