mandag den 30. januar 2012

Ny blog...

Jeg har oprettet en ny blog - en filmblog, da jeg synes at mine film indlæg var ved at tage overhånd, og jeg ved at størstedelen af de læsere der er her, ikke er så filminteresserede :)

I kan finde min nye blog lige HER

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye blog! Hvor tit kommer du egentlig i biffen? Og hvad er din yndlingsbiograf?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Piske :) Jeg bestræber mig på at komme i biografen ca. 1 gang i ugen, hvilket jo er noget mere end den almindelige borger, men det var jo også fordi jeg havde frikort til Biocity i Odense ;) Min absolut foretrukne biograf må være den jeg er i praktik hos: Grand Teatret! Der er ikke nogen biografer som den, den har en vildt hyggelig atmosfære og en lang historie bag sig - jeg mener faktisk den stammer helt tilbage fra 1910!
   Orv, det blev et langt svar ;) ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Så har jeg fået en konkurrent! ;) Ej, fedt! Jeg vi glæde mig til at følge med. For selv om jeg elsker at komme i biffen, og gør det så ofte som jeg nu kan, så er det vist ingen der slå dine hyppige visit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes det var på tide at min anden store passion fik sin egen blog, og denne skulle gerne være fri for alt for meget "støj" - der bliver kørt hardcore film og film/tv snak!

   Og tak for de pæne ord, jeg er glad for at du vil følge med ;D Og nej, det er lidt svært at kommer uden om mine timer i en biograf sal - netop også derfor jeg synes det sagtens kunne fylde mere end min alm. blog!

   - Maj :D

   Slet