mandag den 30. august 2010

WeightWatchers og

pilates er dagens emne, som jo er mit andet indlæg :)

Først WeightsWatchers, som jo på dansk hedder Vægtvogterne, som jeg har været medlem af siden d.16 januar 2010. Det er den bedste beslutning jeg har taget i meget lang tid. Det skal siges, at jeg kendte godt WW, for jeg har været medlem før, men aldrig nået i mål (altså komme ned på normal BMI) - men denne gang SKAL jeg bare nå i mål, og gerne inden året er omme - mit mål er at komme ned på ca.65 kilo, for der er mit BMI normalt, og jeg er ikke længere overvægtig!

Jeg har været overvægtig i 10 år! Det er altså bare mange år, hvor man slæber rundt på aaalt for mange kilo! Første gang jeg blev medlem hos WW var faktisk lige før min daværende kæreste og jeg gik fra hinanden, og der lykkedes det mig at tabe mig næsten 10 kilo. Så mødte jeg Manden, og de fleste ved nok, at man tager lidt på, når man kommer i fast forhold - og det skal jeg lige love for, at det skete for mig!
Men det at komme i fast forhold, var ikke grund-essensen i mit overspiseri, men det var en god undskyldning! Mit overspiseri stammer et helt andet sted fra, og det orker jeg helt ærligt ikke at komme ind på idag :S

Så skete der det, at Manden friede, og så fik jeg jo lidt koldsved på panden, for det betød jo at jeg skulle klemme mig ned i en hvid kjole, og stå til offentlig skue, så jeg tog den beslutning om at jeg ville være en smuk og slank brud, så jeg startede atter hos WW - og hold op min motivation var i top, og der røg godt 15 kilo, og hold op hvor var jeg glad! Men, men, men... det gik langsomt ned af bakke, så meget at den kjole jeg havde købt, blev jeg for stor til, så det betød at de blev nød til at sy den om i ryggen, så istedet for en lynlås, kom der en snøreryg i - temmelig ydmydgende, men de var nu super søde i brudebutikken Askepot og Valentino og virkelig en professionel betjening hos Eva. Så skal i giftes, så kan jeg virkelig anbefale stedet :)

Dog kom jeg i min smukke kjole, og brylluppet var helt vidunderligt, og jeg følte mig som en prinsesse, til trods for at jeg var lidt overvægtig...
Her kommer lidt billeder, så kan i selv bedømme :)

Det var en vidunderlig dag, men jeg ser mig nu noget rundkindet ud - men det er jo lidt svært at gøre noget ved nu.
Og på det nederste billede ser i jo Manden, han er ret fantastisk, hvis jeg selv skal sige det - og lækker ser han jo også ud :)

Hvad fik mig motiveret så meget at jeg nu har tabt mig 32 kilo - for det er jo temmelig meget, og i tænker, at jeg jo snart må komme i mål eller at jeg virkelig var stor da jeg startede.... Tjaaa.... jeg vil sige, billedet her, taler nok sig eget sprog - eller det triggede hvertfald mig! Gys og gru:

Dette virker ikke så slemt, men slemt nok ikke - prøv lige at se den ordentlig rygdelle jeg kan producerer...


Men dette billede her, det gjorde mig direkte dårlig! Dobbelthage og mine øjne er jo ligesom forsvundet, da mine kinder er temmelig kødfulde! Jeg tager et lille kig på dette billede, når jeg synes jeg trænger til lidt motivation! For sådan der, skal jeg aldrig se ud igen!

På dette frygtelige billede, er jeg nået op på svimlende 119,2 kilo - tænk at jeg har ladet mig selv forfalde på den måde, men det gjorde jeg! Og nu har jeg dælme taget revanche... Siden d.3 januar 2010 har jeg været meldt ind i Fitnessworld og trænet som en besat! Jeg træner ugentligt ca.3-5 gange, her i min sommerferie har det været min.4 gange. Jeg starter som regel ud med 25-30 min på crosstraineren med en start belastning på 10 og en slutbelastning på 15 - så er jeg også meget, meget svedig! Så smutter jeg over på løbebåndet i ca. 30-40 min, hvor jeg veklser mellem gå (hastighed på 6 km/t og en stigning på 12%) og let løb (mellem 8-9 km/t). Derefter, hvis jeg ikke er helt død, træner jeg som regel arme eller ben - men det er bare ikke lige mig, synes det er dødkedeligt!

Nu er det ikke sådan, at jeg altid træner det samme, ind i mellem veksler jeg med noget cykling, eller kun løbebånd, det er meget forskelligt. Men her på det seneste er min yndlingstræningsform altså blevet pilates! Det er simpelthen fantastisk, og hver gang jeg har været afsted, opdager jeg muskler jeg ikke anede jeg havde! Det er vildt, men også meget givende. Pilates toner virkelig ens krop på en fantastisk måde, samt det styrker min krop på en måde som jeg nyder - for jeg nyder ikke vægttræning særlig meget!

Nu tror jeg, at jeg har skrevet nok for i dag... her til slut, kan jeg jo lige smide et lille billede ind af hvordan jeg ser ud nu:Ja, der er en verden til forskel, men mine øjne har en tendens til at forsvinde når jeg smiler rigtig meget! Det er de der asiatiske træk - øv!
 
Håber i andre får en dejlig dag, jeg skal videre i programmet, får en dejlig veninde på besøg som jeg skal have lavet mad til!

4 kommentarer:

 1. hvor er du smuk! og ubeskrivelig flot brudekjole.
  /isabella

  SvarSlet
 2. Hej Isabella,
  Åhh tusind tak for din søde kommentar, det går lige i hjertet :D
  Jeg er også meget, meget glad for min brudekjole, bare en skam man kun kan have den på, den ene dag!

  SvarSlet
 3. Synes du er rigtig smuk, så du skal bestemt ikke ærge dig over at du ikke nåede din mål helt:)

  SvarSlet
 4. Hej Miss Muffin :)

  Åhh tusind tak, man føler sig også helt speciel og smuk på ens bryllupsdag - nu gælder det bare om at føle sig smuk hver dag ;D men det holder nu lidt hårdt, ha ha ha...

  - Maj

  SvarSlet