onsdag den 15. september 2010

Skolestart og lektier...

er drønhårdt! Jeg skal virkelig tage mig sammen, og få læst alle de sider jeg får for, i fag som: Organisation, erhvervsret, statistik, logistik, markedsføring etc... Ikke nok med at man skal læse mellem 50-100 sider om dagen, så skal jeg til at følge med i nyhederne, og finde spændende danske virksomheder hvor der sker noget, såsom Vestas får nye kontrakter, Lego samarebejder med HP - det er lidt svært at komme op i gear, når nu jeg har siddet lidt fast i stille vande i et par måneder...

Ihhh du guder hvor er jeg et tudefjæs, jeg skal bare være glad for at være kommet ind på studiet, og at vi lever i et velfærdssamfund, der giver mig penge for at blive til noget, og at jeg ikke selv skal betale mig igennem mine studier! Sådan, så fik jeg også hanket lidt op i mig selv - det kan man jo godt trænge lidt til ;)

Så ser man mig starte en blog, og lave hele 2 indlæg, og så forsømme den i 14 dage - flot Maj, det kører sq meget godt mig - tsk tsk... men jeg har bare været sååå fortravlet efter skolen er startet, samtidig med tilbage til arbejde, koordinere det med træning og oven i hele baduljen er det lykkedes mig at holde min fødselsdag 3 gange! Faktisk 4... på selve dagen hyggede Manden og jeg, ellers har jeg fejret mig selv med gæster 3 gange! Ja, man skulle tro jeg elsker at holde fødselsdag, men det er nok mere et spørgsmål om en lille lejlighed og en stor vennekreds, så man må tage dem over flere gange - føler mig så priviligeret når jeg skriver dette :)

Stram Op holdet var super godt, specielt til en som mig, som ikke er særlig begejstret for almindelig styrketræning på maskiner, det var mega hårdt, men så ved man at det virker! Og senere på ugen skal jeg til Latinmix og svinge hofterne - se DET bliver sjovt, eller hvertfald sjovt for de andre at se på - he he he...

Håber dem af jer, der falder over min blog kommer tilbage og følger lidt med, og skriv endelig en kommentar hvis i føler for det. Jeg lover at der ikke går 14 dage før mit næste indlæg!

Her til sidst vil jeg lige dele en lille drøm med jer:
Disse labre Hunters røg lige ind i min mailbox her idag, og nøøøj hvor ville jeg gerne have dem til at pryde mine skanker!
Denne her model er også ret cool - og det er prisen også, ca.1.300 kr. Jeg har aldrig købt noget så dyrt til mig selv før... men jeg overvejer det kraftigt!

- Maj

2 kommentarer:

 1. De ser så lækre ud, og alligevel ret fashion på trods af det er gummistøvler! :)

  /Emma
  www.emmoemmo.com

  SvarSlet
 2. ja, det er jo også sådan jeg har det - og nu hvor jeg ser ud af vinduet, og det bare øser ned, så kunne man jo synes at det er en fantastisk investering!

  Praktisk og fashinabel = must have!

  SvarSlet