torsdag den 17. oktober 2013

Se hvad jeg (åbenbart) kan...

Egentlig ser jeg ikke mig selv som et kreativt menneske, jeg kender en del krea-mennesker hvis evner jeg misunder, men har aldrig rigtig følt mig som en del af dem, men jeg har en lille kreativ side, som jeg ynder at dyrke, når der er tid til det, og det har egentlig mest været at strikke tæpper og lign. men fanden tog ved mig i sidste uge, og jeg hev min symaskine frem, fandt nogle gamle bukser og... tjaaa billederne taler for sig selv:

¨
Det ene par aflagte slumrebukser...

Processen er i fuld gang...

og bum... så var der "nye" bukser til T!

Der er nogle skønhedsfejl hist og pist, fx fik jeg ikke syet bredt nok søm i skridtet, så der kom hul, den første gang han havde dem på, og livet sidder ikke helt lige, da det forskubbede sig mens jeg syede, træls... begynderfejl som jeg har i mente til næste gang!

Jeg har ikke nogen opskrift på bukserne, da jeg sjussede mig lidt frem, og googlede mig frem til hvordan andre gjorde... og mange af de fine detaljer, som lommerne klippede jeg direkte fra mine egne bukser og syede dem på T's (med moderationer vel og mærke...)

Så indtil videre er der lige et par syprojekter mere i støbeskeen, og så må vi se, hvor længe denne kreative side forbliver, for jeg har en tendens til at blive optaget af det i en periode og så droppe det... ja, sådan er jeg - desværre... nok derfor jeg ikke ser mig selv som et rigtig kreativt menneske!

Til sidst vil jeg bare lige vise hvor heldig T er:

Legowear for alle pengene...

Ovenstående kom Farmor og Farfar slæbende med lige inden efteårsferien, der er både flyverdragt og vinterjakke, så nu har T to flyverdragter, to vinterjakker, termosæt, regnsæt, termofutter, fleecetrøjer samt huer og handsker en mas!

Vi (T og jeg)  holder efterårsferie i denne uge, med masser af hygge, leg og besøg af alle vores yndlingsmennesker, det er slet ikke så tosset!

- Maj :D


4 kommentarer:

 1. Det er du da sej til, Maj. Godt gået! Og sikke en masse fine ting til T. Skøøøøønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak sødeste Ann! Nogen gange opdager man skjulte talenter hos en selv ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Ej, hvor er du bare god, Maj! Det ville jeg slet ikke rode mig ud i hahaha.
  Og hvor er han bare heldig ham LILLE T :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi hi... Ja han er sq en heldig fyr Lille T ;) og det er Lille O dælme også, måske du ikke kan sy, men du er sq sej med musiker mand og mange alene aftener samt familie i DK!

   - Maj :D

   Slet