mandag den 11. juli 2011

Hmmm...

Det ser ud til  at jeg har mistet min blog-lyst!
Jeg har lavet en masse mad, set film og oplevet hyggelige ting som jeg normalt ville dele gladeligt ud af her på bloggen, men som I nok har opdaget, så sker der ikke meget her for tiden!

Jeg tror jeg vil tage mig en pause på ubestemt tid, og ser om ikke min skrivelyst kommer tilbage, men indtil da, vil jeg nøjes med at læse med fra sidelinjen og læse jeres fantastiske blogs!

God sommer folkens :D

- Maj :)

7 kommentarer:

 1. Øv at gejsten ikke lige er der pt, men jeg kan godt følge dig. Mine sidste indlæg har virkelig også været far- fetched.
  Jeg ser frem til at du vender tilbage!

  Kh Ditte.

  SvarSlet
 2. Jeg kan sagtens følge dig søde Maj, og så synes jeg, at du bare skal holde blogfri, for det er jo ikke en pligt at blogge, men man gør det fordi man har lyst :)

  Jeg venter spændt på, at du får lyst til at blogge igen, jeg render i hvert fald ingen steder :D

  Knus Anne

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt, så er glad for jeg ikke er alene :) Men tag den tid du nu skal bruge, for at få skrivelysten tilbage.

  Vi skal nok vente spændt :)

  SvarSlet
 4. you will be missed :) but enjoy your summer and hope to read something from you soon! <3

  SvarSlet
 5. Uhh hvor jeg kender det. Pludselig er lysten til at skrive bare pistforsvundet og sommersolen lokker udenfor. Man har heller ikke rigtig lyst til at besøge sin blog, for så melder den dårlige samvittighed sig. Jeg har nogle gange holdt pause fra bloggen, når jeg har haft det sådan, men lysten til at skrive er altid kommet tilbage, hvilket jeg også håber den gør for dig.

  Indtil videre vil jeg ønske dig god blog-ferie og håbe at du kommer tilbage til os med dine inspirerende indlæg og lækre mad:-)

  Tanker og hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
 6. Jeg håber, du vender tilbage, men indtil da - nyd sommeren! (og det gode vejr, der kommer om en uge, når jeg får sommerferie... hey, jeg tror næsten på det ;-))

  Og og - mange tak for den fine gave! Du rammer rigtig godt med de ting :-)

  SvarSlet
 7. Årh hvor er I altså bare så søde!! Jeg er sikker på at lysten nok skal komme tilbage, jeg skal bare lige finde motivationen igen :D

  Piskeris, hvor er jeg glad for at du kunne bruge min gave, synes det var ret sjovt at finde små finurlige ting til dig - og jeg er glad for at jeg ramte rigtig :D

  - Maj :)

  SvarSlet