søndag den 3. juli 2011

Madplan uge 27...

I næste uge leger Manden og jeg husejere med have, grill og kat - det er bare så skønt, hvis så det danske vejr også ville have leget med, men AK sådan skal det så ikke være! Ifølge DMI er der kun udsigt til masser af skyer, regn og andet uvejr - tak for l**t!

Nu da der er en grill til vores disposition skal den også udnyttes, så madplanen bliver præget af grill, men desværre ikke godt vejr :(

Madplan uge 27:

Mandag: Pastasalat

Tirsdag: Grillet kylling med øl i måsen

Onsdag: Besøg af svigerinde og svoger, så den står på Tunmousse og koteletter i fad (svigerindens yndlingsmad ;D)

Torsdag: Blandede grillspyd og lækker salat

Fredag: Manden laver mad

Lørdag: Besøg af gode venner, vil forsøge mig med en Porchetta på grillen

Søndag: Rester

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Lyder som en meget sund uge! Tak for following (?) min blog! Min dansk er ikke så god, så jeg bruge engelske ord nogle gange haha :)

  SvarSlet
 2. Sådan en kylling med øl i måsan - det er bare sindssygt godt. Har jeg ihvertfald hørt... lyder spændende ihvertfald :-D Jeg ser frem til billeder!

  SvarSlet
 3. Hej Lindsey :) Jamen det var bestemt så lidt! Faldt over din blog og synes den var rigtig spændende. Jeg kan specielt godt lide at se "mit" land i et andet perspektiv ;)

  Uha, jeg ved ikke lige om ugen bliver sund, men jeg prøver :D Og jeh synes at dit danske er rigtig fint, og det er helt i orden med lidt engelske ord ind i mellem :D

  - Maj :) :)

  SvarSlet
 4. Ha ha ha Hottie, hvor er du bare sød :)
  Jeg har heller aldrig prøvet øl op i måsen kylling før, så jeg er rigtig spændt :D Jeg skal nok poste et indlæg om det ;)

  - Maj :) :)

  SvarSlet