søndag den 14. august 2011

Pimp my pizza...

I dag er søndag - og sikke en grå søndag, bahhh... Mine søndage er som reglen ikke særlig aktive, men vi fik trænet og handlet, og så var det som om at kræfterne ikke rigtig rakte til mere end det!

Manden cravede pizza til frokost, og jeg skal ikke se mig fri for at bruge lidt halvfabrikata ind i mellem, men i denne situation var det nok nærmere helfabrikata pimpet up...

Vi købte to pizzaer som var ret kedelige, men de endte med at se sådan her ud:

Ekstra topping i form af chorizo, bacon, majs, løg og ost,
så er man godt på vej til en lækker pimpet pizza...


Prikken over i'et er lækker salat, tomat, fetaost og lidt nødder
Mums, mums...

Jeg vil sige, at det startede med en kedelig pap-pizza og endte med en god himmerigsmundfuld, som smagte herligt!

Jeg vil helt sikkert helst lave pizza fra bunden, men ind i mellem tyer jeg til lidt snyd, for jeg synes min hverdag kan være travl og fortravlet og nogen gange bliver det maden det går ud over- det er ikke så tit det sker, men det sker ind i mellem... 

Er det kun mig der tyer til lidt snyd når man synes det hele bliver lidt for hektisk?

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Jeg ku aldrig finde på at købe sån en færdigpizza, for jeg synes de smager forfærdenligt!
  Til gengæld bruger jeg meget gerne de der færdige pizzadej og tærtedej, som findes på køl:)

  Men jo, jeg bruger da en del halvfabrikata som færdig tomatsauce, tacesauce og krydderier, ravioli, koldskål, marmelade osv, for der er også andre ting i livet end at stå i køkkenet...

  SvarSlet
 2. Jeg er heller ikke fan af de her købe pizzaer, men pimpet kan jeg godt gå med til det :)

  Og som du skriver, der er helt sikkert andre ting i livet end at stå i køkkenet, selvom jeg gerne brugte flere timer i mit :D :D

  - Maj :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes slet ikke, man skal betegne det som snyd. Hvis man gør det, har man allerede lagt et stort pres på sig selv. Som arbejdende kvinde kan der bare ikke altid være tid til at lave alting fra bunden - heller ikke selvom man elsker god mad og elsker at stå i et køkken. Man skal kun gøre det, når man har lyst.

  Man må også gerne bruge halvfabrikata af den sundere slags - fx flåede tomater på dåse, wok-blanding, andre grøntsagsblandinger, frosne bær etc.

  Jeg elsker at lave ting fra bunden. Det bliver som regel bedre og det er en fed fornemmelse. Men det er jo dybest set kun for ens egen og ens families skyld... så snyd? Det synes jeg ikke :-)
  Det er bare nemt. Og SMART!

  Knus fra Eva

  PS: Din pizza ser monster lækker ud!

  SvarSlet
 4. ^ What she said. Jeg synes heller ikke det er snyd - nogen gange har man altså bare ikke tid til at stå i køkkenet og lave alt fra bunden. Jeg er afsted 37 timer pr uge - og så skal jeg også lige nå alt det andet.

  Nogen gange ER der bare ikke tid til det hele - og så må man prioritere. "Snyd" er i øvrigt også at gøre noget godt for sig selv, hvis istedet får tid til at lave noget, der virkelig gør en glad... Så skal man måske overveje, om man SKAL lave de hjemmebagte pitabrød eller det måske var bedre at hygge i parken eller på sofaen... ;-)

  SvarSlet