søndag den 7. august 2011

Ren forkælelse...

I går var jeg den heldige vinder af en forkælelselsaften - som Manden havde sørget for! Ihh det var bare så dejligt ikke at skulle røre en finger, men bare ligge og hygge på sofaen mens den liflige duft af mad bredte sig i det lille hjem!

Vi startede med nogle snacks, nødder, saltstænger og lidt alkohol:

Iskold Mojito - Ohh Yeah!

Derefter rykkede vi videre til foretten:

Lækre muslinger...

Og til hovedret stod den på svineskank med kartofler, gulerødder og løg, samt sky:


Aftenens tallerken, det ses at det er en mand der har stået
for maden, ingen grøntsager, men masser af kød ;D


Prøv lige at se denne lille lækkerbidsken!
Sprøde svær hele vejen rundt, mums mums...

Nøj hvor var det bare dejlig mad, Manden havde også arrangeret dessert, nemlig Ben and Jerrys is - min yndling, men jeg var bare så mæt at jeg ikke kunne klemme mere ned!

Istedet for is, stod den på en god bog mens jeg slog mave ;) ;)

Det er virkelig skønt at blive forkælet, og Manden laver normalt ikke mad, men han synes at det er hyggeligt når det er til ham og mig - og jeg nyder det i fulde drag når det sker! Desuden er det en virkelig god måde, for os, at pleje vores forhold, efter 9 år, så er man jo ikke vildt og voldsomt forelsket i hinanden, som lige i starten ;)

Håber I har haft en dejlig lørdag derude, og nyder søndagen :)

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Det ser godt nok hyggeligt ud - jeg elsker også at blive forkælet men lige netop det med maden er det nu meget sjældent kæresten begiver sig ud i:-)

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare fantastisk, Maj. Intet mindre :-)
  Det er en vildt god idé - det vil jeg foreslå til gemalen min, at vi også gør!
  Kh. Eva

  SvarSlet
 3. Anne, det var også super hyggeligt - og det tog ham også noget tid at begive sig ud i køkkenet, fordi han synes jeg er SÅ meget bedre end ham ;)

  Men han har ligesom fundet glæden ved at jeg bliver så glad og nyder det i fulde drag, og jeg tror også han bliver helt stolt af sig selv, når han kan frembringe sådan et lækkert måltid :D

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. Eva, det synes jeg du skal - når man som os madentusiaster altid er vant til at hygge og forkæle andre med lækker mad, så er det, som du skriver, intet mindre end fantastisk!

  Nu skal det jo ikke lyde som om at vi har et dårligt forhold, men synes bare det er virkelig vigtigt at man plejer hinanden og ikke lader det være "hverdag" for meget :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet