tirsdag den 17. september 2013

Og endnu et år røg på bagen...

Det var ikke kun lille T der fyldte "år", mens bloggen har holdt fri, det har jeg såmænd også... Jeg er stadig ikke særlig stor fan af det der fødselsdag, men I år gled det lidt nemmere ned! På selve dagen havde Mande taget fri fra arbejde for at vi kunne have en hel dag sammen og jeg blev vækket til dette:
Morgenmad og gaver - det startede da ret godt!

Manden og T havde hentet morgenbrød og jeg blev rigtig forkælet, vi havde talt om at tage ind til byen til frokost og holde picnic i Eventyrhaven, men ak, det var simpelthen så dårligt vejr, at vi valgte at hygge herhjemme istedet... og det var åbenbart så afslappende, at T valgte at sove 3 timer til formiddag/frokost og et par timer efter han vågnede, lagde han sig til at sove igen, da vi tog ud for at gå en lille tur!

Om aftenen havde jeg lagt mine egne planer, Manden vidste ikke, at jeg i samråd med hans forældre, havde aftalt at de skulle komme kl.16.30 og passe T, så vi kunne få lidt alene tid sammen, så han blev glædelig overrasket og vi tog ud og fik en bid mad og så "The Heat" i biffen, det var en perfekt fødselsdag!

Et par dage efter, havde jeg inviteret min søde MG og deres bebser til Fødselsdag, og trakterede med dette bord:


Der var både noget til mødrene og til babyerne ;)


Bordet bestod af:
* Brunsviger
* Boller (lavet af samme dej som brunsvigeren)
* Pålæg og ost
* Pavlova med vanilleflødecreme og frisk frugt
* Havregrynspandekager med banan og blåbær til bebserne


Uhmmm brunsviger med masser af slik!


I fredags havde jeg inviteret familien til lidt let mad og hygge, menuen stod på Tunmousse, Indonesisk Ristaffel og selvfølgelig... brunsviger... jeg er faktisk mere til lagkage end brunsviger, men når nu ens gæster elsker den der kage, så skal de jo få det de vil have!

Jeg fik slet ikke taget billeder af maden, for det var bare så kaotisk med skrigende babyer (mest T), larm fra mange mennesker i et lille hus og ikke mindst at få lavet mad og være en god værtinde på en og samme tid! Så billederne må I tænke jer til, men maden smagte godt, og folk gik mætte og tilfredse hjem!

Til sidste kommer der lige et billede af (nogen) af mine fine gaver:


Oh at blive så begavet!


* Af mine dejlige mænd fik jeg en pink sportsbh og en tur til KBH/Tivoli og Super Flyers ;)
* Min søde veninde gav mig en lækker cardigan og hue fra Aiayu, af babylama!
* MG forærede mig to smukke kopper fra Royal Copenhagen Contrast Riflet, pink/lilla samt to fine viskestykker fra Sodahl
* Mine svigerforældre kom med Kähler Lovesong vase: "Love Me Tender" samt et gavekort til Rosengårdscenteret
* Af min svigerinde, svoger og begge mine nevøer fik jeg også to kopper fra RC, Lilla
* Mandens Kusine og dennes familie kom med Kähler Lovesong vase "All You Need Is Love" og en smuk buket blomster til at have i!

Ikke en dårlig høst, so far, jeg skal have nogle veninder på besøg i næste uge, til lækker mad og syndigt kage, så taget i betragtning af at jeg ikke bryder mig så meget om min fødselsdag, så fejrer jeg den godt nok vel meget ;)

- Maj :D

8 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn dag Maj, at vågne til iskaffe, superflyers og en tur i biffen, ville også være en start på dagen, jeg ville sætte pris på.
  Og både fødselsdagskagerne og gaverne der senere fulgte, ser også skønne ud - RC er jo altid velkomment (; Stort forsinket tillykke.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. He he... Ja, jeg tænkte at du ville synes de gaver var fine - og det gør jeg også selv, det er som om kaffen bare smager bedre!!

   Det var en helt igennem dejlig dag, men godt der er et år til næste gang, jeg bliver sq så gammel ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Fine gaver og dejligt at du havde nogle gode fejringer :) Så er det slet ikke så tosset endda. Mmm brunsviger! Det skal vist snart laves igen herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var slet, slet ike tosset!! Og brunsviger, det bliver bagt herhjemme snart igen, bare fordi ;)

   - Maj :D

   Slet
 3. Det ser nu altså ganske hyggeligt ud! Tillykke med dagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Piske - og det var det også!! Sådanne dage burde man have flere af, bare uden at blive ældre - ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet
 4. Tillykke tillykke!!!!

  Og hvor er det dejligt, at du er kommet tilbage på bloggen :-) Ser ud til, at du har haft en misundelsesværdig, dejlig fødselsdag og er blevet fejret med masser af lækker kage :-)

  Krams fra Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Anne - du er alt for sød! Hvor er det rart at vide, at man har været savnet :)

   - Maj :D

   Slet