mandag den 25. november 2013

Buzzador: Vanish...

Jeg har meldt mig som Buzzador, og har fået min første pakke:

En stor pakke med Vanish...


Hvorfor har jeg så valgt at blive Buzzador? Tja, nu lyder jeg måske grisk, men hvis jeg kan få nogle gratis produkter til test, så gør jeg gerne det, men tilmelder mig ikke kampagner, som jeg ikke kan stå inde for, eller vil passe ind i bloggen, som sådan! Vores økonomi er pænt stram, jeg er på dagpenge (dimmitend sats...) og T er startet vuggestue... shit det er mange penge! Så derfor falder visse ting på et tørt sted...

Jeg har aldrig selv købt Vanish til mit tøj,og slet ikke efter jeg blev gravid, men jeg har dog brugt deres rengøringsprodukter, som jeg var ok tilfreds med. Så det var lidt spændende at skulle gå igang med en plettest, og dem som følger mig på Instagram kender godt svaret...


Mange pletter... Kan de virkelig komme af det meget hvide stykke stof?


Jeg valgte at teste på et stort hvidt stykke stof, det jeg fik tilsendt var meget lille, og kunne kun rumme en plet, men jeg var interesseret i at se, mange resultater!
Jeg hyggede mig med at finde ting der kunne splattes ud på alt det hvide, og fandt på pletter der hyppigt vil forekomme, da det er rart at disse ville kunne komme af! Jeg lod dem tørre ind i 6 timer (fordi jeg glemte alt om det...), men det er også mere realistisk for hvordan rutinen ville være i virkeligheden, jeg er ikke sådan en der straks sætter i blød, jeg tørrer af, lader det indtørre og vasker - ja ja... jeg ved det godt!

Anyhow, så læste jeg anvisningerne til hvordan de forskellige pletter skulle angribes, de fleste af pletterne skulle gnides med en pasta lavet af Vanish og vand, for derefter at gnides med den ske der fulgte med, den har små knopper på bagsiden, læbestiften blev sprøjtet med flydende vanish.

Derefter ventede jeg i små 2-3 minutter, smed det i vaskemaskinen og startede den på 40 grader i et iblødsætningsprogram og da jeg tog stoffet ud, så det således ud:


Nej, jeg har ikke fusket med resultatet...


Jeg var mere end tilfreds med resultatet, og meget, meget overrasket! Jeg troede ærlig talt ikke, at pletterne ville komme af... men som I kan se, så er de væk! Der var en lille smule tilbage fra ketchuppen, men det var så lidt, at man virkelig skulle kigge efter!

Så vil jeg købe Vanish en anden gang? Ja, det vil jeg faktisk, hvorfor? Den største grund dertil er, at de nu har en version der er Astma/Allergi mærket og parfumefri, så den kan altså bruges til T's tøj - og vi ved alle hvordan sådanne størrelser sviner, og jeg glæder mig til at kunne teste vanish når han får noget afføring på tøjet, for det er altså noget genstridigt noget... 

Har I prøvet vanish - og med hvilket resultat?

- Maj :D

3 kommentarer:

 1. Ja, jeg har prøvet - og bruger Vanish. Da min i dag 0. Klasse store dreng lige var startet i vuggestue, var han en dag meget beskidt- eller tøjet var i hvert fald - og pædagogen sagde, at det jo var lige meget, for alle forældre brugte jo Vanish. Øh, gør de? Var mit svar, og da jeg kørte, var det direkte ned i Føtex. Og ja, åbenbart. Alle forældre bruger Vanish :-) det tager alle pletter, og med et par fodboldspillere drenge, der øver sig ihærdigt i at lave glidende tacklinger, skal vaskepulveret især kunne tage græs. Og det kan Vanish! Så tillykke med pakken. Det skal snart få ben at gå på ;-)

  Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har også lavet test - det gik ikke helt så godt som din. Jeg valgte madvarer der skulle i blød og så vaskes... Alle 4 er der stadig.. Desværre.

  SvarSlet
 3. Perfekt måde at teste på ;-) Har været storforbruger af Vanish i mange år. Det bliver du nok også med en dreng i huset!! Jeg bruger kun den store dunk og nogen gange lægger jeg tøjet i blød ellers kommer jeg det kun på pletten. Og det kan tåle at lægge i blød i mange timer. Der er ikke en plet jeg ikke har klaret he he. Utroligt at T fylder 1 år om en måned♥ Kan huske at jeg spurgte dig om det nu blev et julebarn! Knus

  SvarSlet