fredag den 22. november 2013

Babymads indlæg,,,

Hot or Not??

Hvad siger i derude? er der nogen der gide at læse om hvad Tristan spiser nu, hvad han fik da han lige startede op og hvad jeg putter i hans madpakke etc.?

Hvis stemningen ikke er der til det, så gider jeg heller ikke stå og tage billeder af hans mad, men gør det hellere end gerne, hvis I synes det kunne være sjovt at se og læse om :)

Så skriv endelig gerne hvad I synes, og kommer der ingen kommentarer på indlægget, så tager jeg det som et vink med en vognstang - ha ha ha...

I kan lige få lidt billeder af T mens I tænker over det:

Vi øver os i at spise med ske - det er en beskidt affære ;)

I sommers var en kogt majskolbe bare et H I T!

Nu er en blød og saftig pære altså bare guf!


Tristan tager efter sin mor - han er madglad, meget madglad :D Man får ikke sådanne runde kinder og elastikker på arme og ben af ingenting!

- Maj :D

8 kommentarer:

 1. Yes! Jeg vil rigtig gerne læse om hvad lækre T spiser for lækkerier. ♥ Men ingen kage, Maj! :P ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... Jo Ditte - han lever af kage, som sin mor ;) ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Hvor ser han bare (ekstra) mega sød og bedårende ud når han spiser!

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh du er sød Kit - tak :-*

   - Maj :D

   Slet
 3. Jeg vil rigtig gerne læse om det. Kan mindes du måske engang snakkede om at du var interesseret i Baby-Led Weaning? Eller husker jeg helt forkert? Jeg vil i hvert fald gerne vide mere om, hvordan det fungerer for jer, hvis du benytter teorien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er helt korrekt husket :) vi har dog ikke været SÅ strikse med BLW som teorien lægger op til, han har ikke udelukkende spist selv, da jeg ikke synes han fik nok indenbords... Men det kan jeg jo skrive mere om i mit indlæg :)
   Tak for din interesse, det er altid rart!

   - Maj :D

   Slet
 4. Hej! Vil også rigtig gerne høre mere om babymad. Jeg er ikke altid selv så kreativ på det punkt, så det kunne være dejligt med lidt inspiration

  SvarSlet
 5. Hej Birgitte - og tusind tak for dit tilsagn! Jeg er igang med at tage billeder etc så der skulle ikke gå alt for længe, før indlægget rammer bloggen :)

  - Maj :D

  SvarSlet