fredag den 29. november 2013

Noget om kalendergaver og om at være dårlig til at tage billeder...

Så er det Fredag! Og for mange venter weekenden lige om hjørnet - hurra! 

Jeg har startet dagen med at rydde op og vaske op efter igår, vores opvaskemaskine er belejligt nok gået itu, lige i den måde vi har færrest moneter og flest gæster - herligt!

Vi havde jo Farmor og Farfar på besøg igår til hygge og lækker mad, og i den forbindelse kom de med dette:


En overordentlig stor Julesok, samt 4 (store) adventsgaver! 

Egentlig er jeg slet ikke for hverken kalendergaver eller adventsgaver, da jeg ikke er opvokset med dette eller nogensinde troet på Julemand/Julenisse... Mine veninder kalder mig The Grinch, og det er heller ikke helt usandt, Julen er bare ikke lige min kop the (eller gløgg?)... Men i år prøver jeg at være mere julet, og selvom jeg synes adventsgaver til så lille en dreng er fjollet, så betyder det bare SÅ meget for farmor og farfar, og det er det eneste der betyder noget, og om Tristan nogensinde får det af mor og far, det vil tiden vise, jeg vil ikke være afvisende, men heller ikke love noget!

Hvad er Jeres holdning til kalendergaver?  Hot or Not?

Og som sagt spiste vi jo rigtig godt igår, men som altid, når jeg laver gæstemad, så glemmer jeg helt at tage billeder, de få jeg har, er ikke crazy gode, men nu får I dem, så I ikke bliver snydt for vores menu igår ;)


Forretten blev til spinatvafler smurt med philadelphia og toppet med gravad laks og lidt dilddressing...


Hovedretten var langtidssimret lammebovsteaks i stegeso med øl, serveret med tomatsalat, tzatiki og ovnbagte rodfrugter og bønner


Desserten var gammeldaws ævlekage, og et billede af min mand med alt for meget skægvækst ;) Thank God Movember snart er slut!

Jeg er ked af de ekstremt ringe billeder, og indlægget kommer også fra mobilen, som er så genialt, for min pc er såååå sløv og tager en evighed om alting - argh! Håber I kan leve med det...

Rigtig god weekend derude, jeg vil ta' ud og købe de sidste julegaver, og bagefter forberede Julefrokost til den bedste Mødregruppe i morgen - hurra!

- Maj :D
4 kommentarer:

 1. Jeg er den vildeste lille julenisse. Allerede som lille barn begyndte jeg at lave julekalender til min mor og fortsatte med dette gennem mange år. Jeg har også givet julekalendere til flere venner gennem tiden. Nu giver jeg dog 'kun' adventskalender til gemalen, og i år har jeg suppleret med en adventskalender til mig selv - med bøger! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det sjove er, at jeg har givet manden adventsgaver i al den tid vi har kendt hinanden ;) sidste år bleve det til en Øl-julekalender, men har åbenbart en form for antipati med at give børn for mange gaver... Sådan er det, når ens far er lidt af en hippie ;) ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Jeg synes det er ret hyggeligt med gaver, om enten det så er advents eller kalender. Men til gengæld går vi meget op i herhjemme, at det ikke skal være voldsomt store gaver, som dog helst stadig skal være gode. I år er en del af gaverne fx. en pakke med 5 badedyr som er splitte op til 5 gaver og en kasse med 6 små bøger om tal, som også er delt op i 6 gaver. Ligeledes køber vi ikke ting til junior i tide og utide, som jeg kender en del der gør, og det gør så, at jeg godt synes vi kan "tillade" os lidt til jul. Det er første gang vi har lavet pakkekalender til junior, men har snakket om, at drengene - når mini kommer til verden - skal dele kalenderen, så det kun bliver 13 gaver pr. barn.

  Husbonden og jeg elsker at give hinanden gaver, og plejer faktisk også at give hinanden adventsgaver, men det var der ikke lige overskud til i år - hverken tid eller økonomi ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok meget præget af, at vokse op i et hjem, hvor materialistiske goder ikke sås som noget positivt - hvis det giver mening? Kalender og adventsgaver var ikke på menuen, og kom det heller aldrig... Ikke at det generede mig, men når man nærmest er indoktrineret fra barnsben er det svært at ændre på ;) jeg elsker at give gaver, men synes fx det er umådelig fjollet at man bruger så mange penge på gaver til jul - jeg er en uforbederlig Grinch ;D

   Men jeg er blødt meget op, og vi skal have gjort os nogen tanker om hvordan det der med julen skal tackles i fremtiden, med børn i udsigten!

   Synes det er en rigtig god måde I gør det på Camilla!

   - Maj :D

   Slet