mandag den 16. december 2013

3. Advent...

Huhej som tiden flyver - eller er det bare mig?
Denne her weekend har været proppet med arrangementer, og en far som har arbejdet, arbejdet og arbejdet lidt mere... I fredags var vi til sammenskud julefrokost ude ved vores venner, og som altid var det hyggeligt og dejligt - samt fyldt med lækker mad til bristepunket:


Jeg havde lavet karrysild, rødkål, fyldt svinekam samt ris ala mande med appelsin/chilisauce.
Vi fik snakket, grint, holdt øje med børnene - undtagen T, som snorksov, og spillet pakkeleg! Alt i alt en dejlig aften...

Lørdag stod den på fødselsdag i Horne, da T's fætter fyldte 1 år :)


"Grrrrrrr - Krokosaurusen kommer efter dig!"
Det var en dejlig dag, med en fødselar der undrede sig over al postyret ;) 


Tre trætte børn, der ser Baby Einstein på Mandens mobil :)

Søndag skulle vi slappe af, men vi har købt en kvart gris af vores venner, som selv har opfostret tre grise, der har haft det bedre end godt! Så vi skulle lige en tur til Langeskov og hente gris, hvilket tig lidt tid, da vi selv kunne vælge udskæringer, og hakkede en masse kød - alt i alt endte vi med 1 nakkefilet på ca.2 kg, 1 stor flæskesteg (delt i to mindre) 1 lang ribbensteg, som jeg laver spareribs ud af, koteletter, skinketern, stegeben, 2 kg hakket svinekød samt et grisehoved og fødder til at lave sylte af - det gav vi 700 kr. for - det synes jeg ikke er galt, når man tænker på hvor godt vores gris har haft det!


Tristan fik selvfølgelig også en adventsgave, og denne gang skulle vi kun lige lave et lille hul i pakken, og så rev han den ellers op, og blev meget begejstret for den lille hest fra scleich :) trøjen i kan se på billedet er fra LEGO!

Vi var ret trætte efter en lang weekend, så dagen sluttede med et sundt og nærende måltid - ahem...


 Håber I har haft en dejlig weekend derude :)

- Maj :D1 kommentar:

  1. Hvor er det bare nogle hyggeligt billeder! og mhh får helt lyst til nachos! :D
    kh Maria

    SvarSlet