torsdag den 12. december 2013

Pakkeleg...

en tradition som vi nok ikke kan komme udenom - ikke fordi jeg vil! Jeg er altid den der husker folk på, at vi jo skal have pakke leg :)


I morgen skal vi ud til nogle venner og holde Julefrokost, og jeg har pakket en del gaver ind til formålet, vi er jo trods alt 3 nu, så der er to fra hver + det løse... Jeg er hende der altid tager lidt flere gaver med, og nok også altid de mest fjollede og sære ;)
Mine pakker har involveret heksehyl (ikke slikket), fiskeboller, så sært slik som muligt... Gerne noget man kan få et godt grin ud af! I år, har jeg ikke været helt så kreativt, men mon ikke det går!

Egentlig ville jeg skrive lidt om, hvordan vi legede pakkeleg med min mødregruppe, for det var lidt anderledes end jeg er vant til, men en hel del sjovere! 
Istedet for bare at slå 6'ere, så i runde to betød en 6'er stadig at man måtte stjæle en gave til sig selv, men vi udvidede med at en 1'er der skulle man tage en gave fra en vilkårlig person og give til en anden og en 3'er betød at vi skulle rykke en enkelt plads til venstre!

Det var ret sjovt, og vi grinte en hel del, og gjorde det lidt sjovere - kender I til denne måde at lege det på? Eller gør I det måske på en helt tredje måde?

I dag har været en lang dag, jeg har forberedt til Julefrokost i morgen og samtidig lige skrive lidt ansøgninger...


Udover listen var der også det løse: hente T fra Vuggeren, give ham eftermiddagsmad, lægge ham til lur (hvilket han ikke gad - gaaahhhh), pakke madpakker samt give drengen bad og mad - og nu er han smidt i seng af Manden, som først kom hjem kl.17.30 grundet overarbejde! Så i dag, står den på Take Out, for jeg er så træt, at jeg ikke magter så meget som at smøre et stykke rugbrød med leverpostej... 

Nu er der kommet mad ind af døren - og nøj det ser godt ud! Adios Amigos...

- Maj :D1 kommentar:

  1. Jep, den leger vi altid, når vi holder julefrokost med en af vennekredsene. Her er den delt i to dele - i første del må man tage en pakke fra bordet, hvis man slår en sekser. Hvis man slår en etter, skal terningen gå den anden vej. Vi er oftest 12-16 personer, så der er altid to terninger i gang. Når alle pakker er taget, bliver en alarm sat til, og så har man xx antal minutter (kun ham/hende, der sætter uret, kender den præcise tid), hvor man må stjæle pakker fra hinanden, hvis man slår en sekser. Etter-reglen gælder stadig.

    Vi medbringer i øvrigt én pakke per person :-)

    SvarSlet