søndag den 1. december 2013

Jeg starter julen...

med at være lettere tømmermændsramt... Igår havde jeg besøg af min skønne Mødregruppe til Julefrokost, og der gik Asti, Hvidvin og ØL i den - i bedste Julefrokost stil ;)Vi spillede selvfølgelig også om pakker, spiste vildt god mad, snakkede, grinede, snakkede, spiste lidt mere og spillede "Margrethe Skål" - åh det var herligt, festlig og lige hvad jeg havde brug for!

Pigerne smuttede omkring kl.02, og kl.03 lå jeg i min seng og kunne se frem til at sove længe, nu hvor mine mænd var sendt ud af huset ;) 

I dag vågnede jeg med en hovedpine jeg godt kunne undvære, og en træthed der nok bliver hængende resten af dagen - men et langt varmt bad hjalp nu en hel del! Nu står den på rester og Chuck på netflix, inden jeg henter drengene!

Og God 1. December/Advent!!!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. ... ok, du bliver nødt til at fortælle, hvad spillet 'Margrethe skål' går ud på :-)
  *meget nysgerrig*

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi hi... Jamen det er en selskabsleg, hvor man vælger et emne, vi valgte "Kendte personer/figurer", og så skal alle skrive et X antal sedler, vi skrev 5 hver, folder dem og lægger dem i en (Magrethe) skål. Så skal man to og to dyste mod hinanden.
   Legen har tre runder: 1. runde må man beskrive med alle de ord man kan for sin partner, og denne skal så gætte hvad der står på sedlen, man har er minut til at nå så mange som muligt.
   2. Runde: samme regler som første, undtagen du nu kun må bruge ET ord!
   3. Runde: her må der kun mimes!

   Det er så sjovt, og vi var flade af grin!
   Derudover havde vi en regel, som sagde, at vi ikke måtte sige øhhh, hvis vi gjorde det, skulle man lægge sedlen tilbage i skålen og trække en ny!

   - Maj :D

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud. Jeg mangler stadig at få pyntet op, men i aften når Muffin er puttet regner jeg med at gå amok ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann, og ja, det hygger lidt med pynten! Havde det ikke været for min Mødregruppe Julefrokost, så havde jeg nok ikke pyntet op - endnu (eller overhovedet :P)

   - Maj :D

   Slet