lørdag den 15. oktober 2011

Film fra Svendborg Filmtræf del 1...

Jeg så en del film under filmtræffet i Svendborg, og har af gode grunde ikke kunnet blogget om det før de havde fået premiere... Her er et udsnit af de film jeg har set:

Taylor Lautner, nu uden pels...


"Abduction" er en hæderlig action film, som mange teenage piger vil tage ind for at se, fordi vores alles Jake er med i.
Det var nu også rart at se Taylor Lautner i en anden rolle, end som afklædt varulv, ikke fordi jeg klager, for han er nu en lækkerbidsken :D
Den er hæsblæsende og fyldt med action, med et tvist af kærlighed, det var ikke en film jeg ville give penge for at se, men jeg er heller ikke helt deres målgruppe, men jeg var underholdt!


Den person som har oversat denne titel, burde fyres!!!

Da jeg hørte om "Bollevenner" svor jeg, at jeg ikke skulle se den, nogensinde! Posteren ser plat ud, titlen lyder plat og jeg er bare ikke særlig stor fan af Justin Timberlake, som skuespiller! Så denne stakkels film havde alle odds i mod sig, og stort set alle mine medstuderende delte min mening. Af en eller anden grund valgte vi at se den alligevel - og det fortrød vi ikke!
Om det var de lave forventninger eller om filmen faktisk er god, det er jeg lidt i tvivl om - men når det er sagt, så nød jeg filmen, og var vældigt undeholdt! Når man har set filmen, får ordet "Tennis" en anden betydning *hint hint*

Den er en meget typisk romantisk/kærligheds film, men den havde sine søde og meget sjove øjeblikke, krydret med nogle ekstremt rørende øjeblikke, som for mig højnede denne film til et andet niveau i forhold til disse romantiske komedier.
På amerikansk hedder den "Friends with benefits" og jo, oversættelsen er jo god nok, når de kalder den "Bollevenner", men det giver den et meget plat særpræg, som den ikke fortjener, hvis den havde haft en anden titel, havde jeg nok ikke været så fjendtligt indstillet til at starte med!


Tandfeer får ny betydning i denne film...
ikke nødvendigvis på den gode måde!


 Den sidste film jeg vil blogge om i dag er "Don't be afraid of the Dark", som rummer Katie Holmes i hovedrollen. Jeg var ikke synderligt begejstret for filmen, til trods for at jeg synes Guillermo Del Toro er genial, "Pans Labyrint" er jo en fantastisk film, men denne her når den desværre ikke til sokkeholderne!

Det er ikke en dårlig film, men som de fleste andre kritikkere, så synes jeg også at "the creatures" blev alt for synlige - det ville have været langt mere skræmmende hvis man ikke vidste hvordan de så ud, for den menneskelige hjerne og fantasi kan kreere noget der er langt mere skræmmende end nogen film kan, og på den måde ville publikum have været langt mere skræmt, men det er bare MIN mening!

Nu tror jeg der har været nok film - men der kommer en del 2, og der er der nogle filmperler i mellem :D

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Det er nogle super fede film, jeg var inde og se Abduction den anden dag - det er virkelig en film for teeneagepiger, men synes virkelig godt om historien :)

  SvarSlet
 2. Altså, nu var jeg også på træffet, og fik kun set Bollevenner af de tre film du skriver om. Og den var altså ikke specielt god, havde faktisk glædet mig lidt men blev dybt skuffet.

  Men håber da du skriver om nogle af de andre film du så, for der blev da vist en masse gode. De fleste skulle også snart have fået premiere, så tror ikke det er forbudt at skrive om dem :)

  SvarSlet
 3. Hej Sara,
  Ja "Abduction" er virkelig en film for teenagepigerne, specielt dem som også er Twilight fans - og det behøver man ikke just at være teenager for at være, *ahem ahem* ;D

  - Maj :)

  SvarSlet
 4. Hej Kim,
  ja, jeg mødte dig på træffet - vi snakkede kort sammen den sidste dag udenfor biografen :D

  Jeg havde ingen forventninger til "Bollevenner", tværtimod synes jeg at den så mega dårlig ud, og plat - så det har helt sikkert også gjort sit til at jeg synes den var seværdig :)

  Jeg havde tænkt mig at poste alle de film jeg havde set på træffet, mens jeg stadig kan huske dem... der kommer en del 2 - snart :)

  - Maj :)

  SvarSlet