onsdag den 12. oktober 2011

Yes - Yes - YES...

I skrivende stund sidder jeg i toget på vej hjem fra Kbh, med det største smil der findes - fordi de skønne folk hos Grand elskede mig så meget, at de med det samme kunne sige, at de synes jeg skulle være deres næste praktikant!

JA tak blev der sagt herfra denne glade, lille fynbo!

Så det betyder at jeg må sige mit job op hos Pilgrim, og det er jeg super ked af, fordi jeg skal flytte til hovedstaden i 3-5 måneder efter nytår - det er så fedt, jeg kan slet ikke få armene ned lige nu!

Og ikke nok med det, men det er jo i nat jeg atter drager mod det sjællandske, nærmere Kastrup, for vi skal flyve til Miami i morgen tidlig! Hold nu kæft hvor det kører!!!

Hvis nu jég har nogle kære læsere i Kbh, og I evt. kender nogen som gider have en sød, ikke rygende pige boende i 3-5 måneder, så sig endelig til - og jeg betaler selvfølgelig for det!

- Maj :D

7 kommentarer:

 1. STORT tillykke med praktidpladsen Maj:D og rigtig god tur til det store USA!

  SvarSlet
 2. Wow, tillykke med det! Skide godt klaret!

  SvarSlet
 3. TILLYKKE søde Maj.. Hvor er det sejt gået :)

  SvarSlet
 4. SÅDAN! Tillykke Maj, nøj hvor er det fedt!
  Jeg glæder mig til at læse mere omkring dit nye eventyr :D

  SvarSlet
 5. Et KÆMPEstort tillykke skal det lyde, Maj :) Hvor er det fedt for dig. Er rigtigt glad på dine vegne.

  Kh Ditte.

  PS: Rigtig god tur til Miami - er da slet ikke misundelig ;)

  SvarSlet
 6. Tillykke! Jeg prøvede også at få praktik plads der, men fik den ikke. Men du kan godt glæde dig. Det er et hyggeligt sted, og det er nogle rigtig flinke mennesker der styrer det derinde.

  SvarSlet
 7. Tak Kim, og ja både Mette og Jonas virkede super flinke, og jeg tror jeg kommer til at svinge rigtig godt med dem - det håber jeg hvertfald ;D

  Men du fik da en god plads hos UIP - jeg ved at der er en del inde ved os, som rigtig gerne ville have en praktikplads der!

  - Maj :)

  SvarSlet