lørdag den 1. oktober 2011

Miami - here we come...

... eller hvertfald om små 11 dage!

Billede lånt herfra

Manden var jo så fantastisk at forære mig en rejse til Miami til min 30 års fødselsdag, og nu er de sidste ting ved at være på plads, så vi snart kan komme afsted og nyde 10 dage i sol og sommer - YAY!

Meningen har altid været at vi skulle ud og rejse på min fødselsdag, for sandt at sige, så har jeg mildest taget et anstrengt forhold til mine fødselsdage - og denne var ekstra slem, jeg røg direkte ud af mine 20'ere og ind i 30'erne *G I S P*

Jeg overlevede, som I jo er vidne til, ha ha ha... og det var slet ikke så slemt. Grunden til at vi ikke kunne være væk på min fødselsdag, var den simple grund, at mit 3. semester startede 14 dage før jeg havde beregnet, jeg troede vi først skulle tilbage d.1.9, men AK, sådan var det jo ikke, så for at jeg ikke skulle miste for meget af mit studie, valgte vi efterårsferien istedet - og det er jo heller ikke helt skidt!

I går fik jeg hotellet på plads, vi har diskuteret forskellige muligheder, og valgte kun at booke hotel de første par dage, og derefter leje en bil, køre til Key West og tage et par overnatninger der. Derefter tager vi tilbage til Miami og får slappet af så meget som overhovedet muligt!

Hotellet vi har booket er San Juan Hotel i South Beach, det ligger lige i hjertet af South Beach, ikke langt fra hverken strand, spisesteder eller diskoteker - det kunne jo ikke være bedre! Nåå jo, for det var også billigt... det er ikke et særligt fancy hotel, da jeg hellere vil bruge penge på oplevelser end hotel, og South Beach er et dyrt område, så vi er forberedt på at hotellet ikke er særlig godt... men det handler også mere om "Location, Location, Location" ;D

Vi har ikke lavet så mange planer, fordi vi gerne vil slappe af, og ikke føle os presset til at nå en lang liste af aktiviteter, men det vi har planlagt er:
Jeg er sikker på at der kommer flere aktiviteter til, når vi når frem, men jeg prøver at være mere spontan på denne ferie, end den control-freak jeg plejer at være! Nu må vi se om det kan lade sig gøre... ha ha ha...

Nu har jeg fyldt jer med nok ferie snak, og der kommer helt sikkert mere, men hvis der er nogen derude der har været i Miami, og har nogen anbefalinger til hvad vi bare MÅ se, så skriv endelige :)

- Maj :)2 kommentarer:

  1. Hvor lækkert! Tillykke med de 30 og ha' en god tur. Miami er en fed by, men I vil forelske jer i Key West! Be prepared ;)

    SvarSlet
  2. Ih tak skal du have Rikke :)

    Jeg glæder mig også som et lille barn til at opleve Miami og Key West, bare USA generelt. Det er vores første tur til USA, så vi er ret spændte :D

    - Maj :)

    SvarSlet