fredag den 20. april 2012

Jeg bliver aldrig træt af SUSHI...

Så det håber jeg heller ikke I bliver, eftersom jeg har lavet en del sushi indlæg... Men her kommer altså endnu et, denne gang har jeg avanceret lidt og lavet sushi med topping, og det blev ret vellykket!

Det er stort set det samme fyld som jeg før har brugt, det nye kan ses i højre hjørne...


Her ses laks, tun og spicy tun i bjælker samt laks marineret i lime.
Ovenfor har jeg skåret tynde skiver kiwi, avocado og mango,
til at toppe mine ruller med, og det samme gælder for fisken.
Dog vil jeg skære min fisk lidt tykkere næste gang, de blev lige tynde nok!


Uundværlige ingredienser som jeg altid bruger - man kan lave sin egen teriyaki, men jeg køber
det dog oftest, men skal snart eksperimentere med at lave min egen!


Første fad! Og de der tofulommer er blevet et must, de smager SÅ godt!


Fad nr.2


 Fad nr.3 (synes selv at det er det absolut fineste ;D)


Fad nr.4


Og til sidst havde jeg lavet hjerte sushi :D

Det tog lidt længere tid at lave denne omgang sushi, men jeg fik virkelig også lavet MEGET! Og jeg tror rundt regnet at jeg har brugt omkring 300 kr. for al det her sushi - det er altså meget billigt... Jeg var spændt på at lave sushi med topping, men det var faktisk meget nemmere end jeg havde frygtet, så næste gang laver jeg helt sikkert igen toppet/rainbow sushi - mums!

- Maj :D

8 kommentarer:

  1. WOW!

    Når jeg nogenside kommer til Fyn, så ved jeg da lige hvor jeg skal forbi ;)

    Har du været hos en fiskehandler for at købe fisken, eller..?

    SvarSlet
    Svar
    1. Olivia, du skal være så hjertens velkommen, det kunne hyggeligt at mæske os i Sushi mens vi nørdede film og tv-serier :D

      Ja, der er en fantastisk fiskehandler her i Odense, som har virkelig lækker kvalitet fisk, Hilbert Christensen, og der købte jeg laks og tun, og frøs det i 24 timer, men de har også fisk der har været frosset, hvis man er lidt sent ude :)

      - Maj :D

      Slet
  2. Specielt billedet hvor Nori tangen er "rullet" omkring ris med lækkert fyld så det ligner et menneskehjerte, synes jeg er særligt flot :-) Tak for det Maj!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Thorkil for de pæne ord! Jeg er glad for at du kunne lide det :) Og det er bestemt mig der takker, tak fordi du tog dig tid til at læse lidt med på min blog!

      - Maj :D

      Slet
  3. Hej Senka,

    Tusind tak for oplysningen, og jeg vil da straks tage et kig ind forbi - og også mange tak for de fine ord :)

    - Maj :D

    SvarSlet
  4. Hej Maj. Jeg er næsten inde på din blogg hver dag, du har mange dejlige opskrifter som jeg benytter mig flittigt af.Fortsæt endelig med det. Et stort tak til dig.
    MVH Marianne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne :)
      Det er mig der takker for de pæne ord, med så søde og trofaste læsere som dig er det jo en fornøjelse :D

      - Maj :D

      Slet
  5. WAUW, det må jeg sige. Det er virkelig nogle spændende opskrifter, har aldrig set nogen toppe med tynde skiver kiwi, men det virker nu meget lækkert. Og jeg tager hatten af for dine hjerte sushi, de er virkelig fine. Det kunne være fedt at se dine sushi opskrifter inde under linket, så alle vi andre kan prøve at smage også : )

    SvarSlet