tirsdag den 17. april 2012

Lækre køb i Torvehallerne...

Da jeg var på besøg i Torvehallerne i lørdags, kunne jeg jo ikke dy mig og tage en smule med hjem, det er jo nærmest umuligt ikke at stå og savle over alt det lækre man kan få! Men når pengene er få, så må man jo nøjes ;) Så vi gik på jagt efter lidt aftensmad/dessert:


Jeg tog noget syndigt og virkelig lækkert med hjem fra Lauras Bakery


Passion Meringue Pie - M U M S!
Syrlig, sød, blød og syndigt lækkert -  kan kun anbefales!


Citronchili Jam og Habanero Chili sauce
Jeg er afhængig af chili og det her er lavet på danske chilier!


Pølser blev der jo også købt hjem, lidt mere "eksotisk" end den almindelige salami


Min indre chili-holiker kunne ikke lade denne pølse være, den smagte fortrineligt,
men den er på ingen måder særlig stærk - det var lidt skuffende...


Vi købte også en gedechorizo, som havde en virkelig delikat og lidt mørk smag.
Hvis I falder over den, så prøv den, smager virkelig godt.


Manden slæbte en kæmpe røget makrel med hjem - der var nok til at vi spiste lidt til aftensmad,
og resten delte vi med mine svigerforældre til frokost dagen efter.


Til de lækre pølser og den røgede makrel skulle vi have lidt lækkert brød til,
og jeg faldt over dette rosmarin foccacia- svampet og fyldigt!

Det blev til en virkelig lækker aftensmad, vi smuttede også lige forbi Irma hvor jeg købte lidt hummus og gedeost, så der var ædegilde da vi ramte Odense med alle godterierne - en dejlig afslutning på en fantastisk dag!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Mmmh hvor ser det bare lækkert ud, søde Maj! :)
  Især den lækre passions pie, har faktisk selv gået med ideen om og lave netop den smagvariant, og nu har jeg da bare endnu mere lyst! :P hehe..

  Jeg har ikke selv været i torvehallerne, generelt har jeg ikke set de typiske seværdigheder når jeg er i KBH, for dem jeg besøger bor i Tåstrup og så er det som om, at der går så meget hygge i den, at vi aldrig kommer ind til Kbh :) hehe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Den der passion meringue pie var virkelig et hit, det er helt sikkert også en kombination jeg kunne finde på at lege med :D Og jeg synes da bare du skal gå i krig med det - så kan jeg tyvstjæle din opskrift ;)

   Åh Anne, du må gøre dig selv den tjeneste at tage ind til Torvehallerne næste gang du kommer til Sjælland, det er det rene slaraffenland, og du kan tage toget direkte til Nørreport, da Israels Plads, hvor torvehallerne er beliggende på, ligger lige bag stationen - smart!

   - Maj :D

   Slet
 2. Åhhhh hvor lækkert!
  Ja, et besøg i Torvehallerne er virkelig mindeværdigt og det er bare GUF det meste af det. Det er madvoldtægt for hjernen :-D
  Jeg var der også selv - fx fandt jeg en sortfodsskinke til 600 kroner kiloet (ja, så er den da også betalt altså - godt man kun får små, tynde skiver!)

  Og ja - så ligger de lige et stenkast fra Irma og det er næsten bare WIN-WIN, for Irma har også mange rare ting... Farligt sted, siger jeg. FARLIGT!!!
  ISÆR når man er begyndt at tjene rigtige menneskepenge som jeg (endelig) er. Så kan der nok godt ryge nogle kroner på den konto... *G*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er på alle mulige måder enig med dig! Elsker Irma, og endnu mere torvehallerne og hvis jeg tjente rigtige menneskepenge OG boede i KBH, så tror jeg at jeg ville købe mig fattig i mad (og sko...) :D

   Jeg er virkelig glad på dine vegne at du har fået job, det er simpelthen så fedt, er spændt på at følge med i din nye hverdag :)

   - Maj :D

   Slet