lørdag den 4. januar 2014

Nytårsfortsæt...


Kan I nikke genkendende til ovenstående? Det kan jeg... Så det er sjældent at jeg decideret har nytårsfortsæt, gider ikke se tilbage på et år, hvor jeg ikke opnåede det jeg satte mig for ;)

Men I år har jeg nu alligevel lidt nytårsfortsæt:

* Jeg vil rigtig gerne blive en bedre mor - jeg føler altid jeg kan gøre det bedre! Eller som et minimum, den bedste mor jeg overhovedet kan være! En med overskud, nærvær og rummelighed...

* Jeg vil også rigtig gerne være en bedre kone - det skal ikke være en hemmelighed at jeg har forsømt min dejlige mand efter T er kommet ind i vores liv, det tror jeg mange mødre nok kan nikke genkendende til! Men i år, skal min mand også få kærligheden at føle - ha ha ha... Vi er startet godt ud med en kærestedag igår, hvor vi hyggede med brunch, biodate og voksentid om aftenen!

* Jeg VIL have er job! Det er nok mere et mål end er nytårsfortsæt...

* Jeg vil rigtig gerne i form igen, savner min gode stærke krop, som jeg ligeledes har forsømt, men jeg har tabt mig og kommet i form før, så jeg ved, at jeg har det i mig, til at gøre det igen!

* Jeg vil også bekymre mig mindre, jeg brugte meget tid på at bekymre mig i det forgangne år - og at blive mor, har vist mig og styrket mig til at bekræfte, at jeg nok skal overkomme de bump livet smider på min vej!

* Jeg vil LE hver dag, sådan en latter der kommer hele vejen nede fra maven og som ryster hele kroppen, en man bare ikke kan styre og ej heller har lyst til ;)

Det må være nok, om jeg får dem opfyldt vides ikke, men jeg er fast besluttet på, at jeg vil give det et forsøg :D

Hav en dejlig weekend derude, og pøj pøj med Jeres nytårsfortsæt - jeg skal snart ud i køkkenet og lave sushi til kæresteaften <3

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle rigtig gode nytårs forsæt og som nogle der kan lade sig gøre at holde.
  Pøj pøj med dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for den fine kommentar, og det var nemlig hele pointen med dem, at det var noget jeg kunne holde :)

   - Maj :D

   Slet