torsdag den 2. januar 2014

Coolstuff.dk: Tøjfolderen...

I december fik jeg muligheden for at teste produkter inde hos Coolstuff - en side som bugner af sjove, skægge og skøre produkter!
Jeg har brugt siden før, specielt når jeg skal finde noget, der er lidt anderledes, så det var med glæde at gå hele deres store sortiment igennem, det svære var, hvad dælen skulle jeg lige vælge?

Jeg hoppede straks ind i "mad og drikke" afdelingen, hvor jeg også fandt noget, som jeg vil komme ind på senere, men ad omveje fandt jeg frem til den ultimative gave, til manden hvis tøjskab roder:


Et blåt plastic bræt siger du?

Dem der ser "The Big Bang Theory" kender godt til brættet, da Sheldon Cooper bruger det ofte - og jeg har misundt ham det hver gang, for min mand er SÅ dårlig til at folde sit tøj... 

Fem enkle trin til at folde en trøje helt perfekt!

Den er lige så simpel at bruge, som den ser ud til, man skal bare lige være opmærksom på, at ved langærmede bluser, skal man lige justere lidt på ærmerne...

På meget kort tid, gik Mandens hylder fra at være et uoverskueligt rod, til dette:


Tøjet fylder altså også bare mindre, når det bliver foldet pænt!

Så sidder du derude, og tænker at dit tøjskab også skal være velorganiseret, men at det helst skal gå stærkt, så er tøj-folderen intet mindre end genial! Det ligner lidt et dårligt TV-Shop produkt, men det virker, og jeg er en fan!!! I kan finde den lige HER til den nette sum af 99 kr. - det er da en billig pris for et ryddeligt klædeskab ;)

- Maj :D

Hvis nogen skulle være i tvivl, er dette indlæg lavet i samarbejde med Coolstuff.dk


2 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha.... virkelig unødvendig og alligvel utrolig nødvendig ting at eje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis min tanke!

   - Maj :D

   Slet