mandag den 7. november 2011

Lidt om fantastiske veninder...

Lige i skrivende stund sidder jeg i sofaen med en stor dyne puttet om mig, med et stort krus dampende the ved siden af mig, som bliver holdt med selskab af en pakke kleenex, en pose Hall's og en nyindkøbt Otrivin næsespray!
Åh jo, jeg er blevet ramt af den onde forkølelse - men selvom jeg har svælget lidt i selvmedlidenhed, så fandt jeg lige nogle billeder jeg ville dele med Jer, simpelthen fordi jeg har de mest fantastiske veninder:

Er den ikke fantastisk? Og den er håndlavet!
Min veninde som jeg har kendt siden jeg var 6 år, lavede denne
fine Rudolf til min fødselsdag - den er SÅ fin!

Den næste billedkavalkade er gaver fra min studieveninde L, vi har ikke kendt hinanden særlig længe, men der er bare nogen mennesker man har en kemi med, lige fra starten og sådan var det med L - hun er simpelthen skøn, og jeg er glad for at have hende i mit liv!

I kan nok regne ud hvilken by hun havde besøgt - og et lille hint
om hvad hun havde taget med hjem :D


Her ses en absolut pragtfuld lille vaffel i lækker selskab -
fransk nougat - MUMS!


Eiffeltårnet i juleklæder, mayonnaise au citron og en lille plade
chokolade med karamel!


og som prikken over I'et denne fine pakke...


Indeni gemte der sig selvfølgelig disse himmerigs mundfulde!

Det kan godt være jeg ind i mellem har lidt ondt af mig selv, fordi jeg synes jeg har travlt med opgaver og arbejde, og at det er synd for mig når jeg er syg, ikke mindst når kontoen er flad for penge!

Men så er det at jeg ser på mit liv fra en helt anden vinkel, og ser min dejlige Mand som vil gøre alt for mig (og tit gør det...) og ikke mindst alle mine fantastiske veninder som er så umådelig unikke og vigtige i mit liv, de beriger mit liv på en måde som alverdens penge aldrig ville kunne gøre!

Jo tak, jeg vil da gerne vinde i Lotto, men hvis jeg ikke har nogen jeg kan glæde med de vundne penge, så er det jo ret ligegyldigt!

Ja, jeg røg lige i det sentimentale hjørne - håber I kan bære over med mig! Og har I brugt lidt tid på at tænke over hvilke fantastiske mennesker der beriger Jeres liv idag?

- Maj :)

6 kommentarer:

 1. Kære søde Maj.

  Dejligt du er tilbage, trods snot mm ;)
  Elsker at følge med og du har så evigt ret...hvad betyder en masse penge hvis ikke der er nogen at dele med <3 <3

  Kram fra Rikke...som ikke blogger, men følger ivrigt med ;)

  SvarSlet
 2. Hej Rikke :D

  Ih hvor er du sød - jeg bliver altid vanvittig glad, når der er nogen der synes at min blog er værd at følge med i!!

  Ind i mellem synes jeg, at vi som mennesker, har en tendens til kun at se det sorte, man stresser over alt det man ikke når og har tid til, frem for at glædes over de små ting her i livet, så det vil jeg prøve at være bedre til :)

  - Maj... som er super beæret over, at have så sød en læser :D

  SvarSlet
 3. Lige nu er jeg arbejdsløs... Og har været det i faktisk snart 3 år. Er ved at være godt træt af det... Men har heldigvis min fantastiske kæreste, og nogen gange må jeg sige, at det er utroligt han ikke er blevet vanvittig, da arbejdsløshed er en lang nedtur. Eller - noget derhenad... Han spurgte mig en dag: Hvad vil du helst have - en kæreste eller et job? Ja, hvad tror du jeg svarede? ;-)

  Hvad fedt er der ved et godt job, hvis ikke man har kærligheden i sit liv? Så kan det da være lige meget!

  SvarSlet
 4. Åh en fantastisk mand du har :D

  Jeg ved hvordan det er, bare fra den anden vinkel, min kære mand var ledig i næsten 1 år og før det var han sygemeldt i 4 måneder pga en meniskenskade, så jeg føler med både dig og ham ;)

  Jeg vil krydse fingre for at du snart finder dit drømmejob, det har du på alle måder fortjent!

  - Maj :D

  SvarSlet
 5. Hvor har du en dejlig blog! Og hvor skal du være glad for alle de skønne mennesker, som du har omkring dig og som passer så godt på dig:)

  SvarSlet
 6. Hej Emma :)

  Tusind tak - det glæder mig at du synes det! Og du kan tro at jeg påskønner alle de fantastiske mennesker i mit liv - jeg er en heldig lille blogger ;)

  - Maj :D

  SvarSlet