torsdag den 17. november 2011

Tintin og Enhjørningens hemmelighed...I sidste uge indtog jeg den vanlige plads i biografens velkendte mørke - Manden havde spurgt om jeg ikke ville med ind og se Tintin, da han er stor fan af de gamle tegneserier.

Jeg er ikke selv die hard fan af Tintin, men havde hørt rigtig meget godt om den, og den har jo fået mange roser med på vejen, så den skulle jo næsten ses :)
Så vi slæbte et vennepar med ind, og vi blev ikke skuffede, den var rigtig god - og set fra et teknisk synspunkt, så var den også virkelig flot lavet, vi så den i 3D og det kan jeg godt anbefale til denne film!

Filmen er eftersigende baseret på 3 hæfter:
 • The Crab with the Golden Claws
 • The Secret of the Unicorn
 • Red Rackham's Treasure
Og hvis alt går vel, så skulle denne film være den første i en Trilogi, og jeg kunne nok godt overtales til at tage ind og se dem også ;)

Så hvis der er nogen derude som er i tvivl om hvorvidt Tintin skal ses, så JO, det skal man... Det eneste jeg havde en lille smule svært ved at forlige mig med, var at Terry hedder Snowy, det lød helt forkert i mine ører ;D men okay, det er jo ret meget i petiitesse afdelingen!

- Maj :)

2 kommentarer:

 1. Kan kun være enig - også i , at Snowy er et totalt kikset navn til den hund! Tsk !

  Men bortset fra det, så kan man simpelthen mærke den der specielle stemning med det samme - også selvom man ikke har læst noget TinTin før.

  SvarSlet
 2. Åh jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der synes det lød fjollet ;)

  Og jeg håber virkelig at de laver resten af trilogien, for hvis de bliver lige så gode som den her,jamen så er der noget guf at vente på :D

  - Maj :D

  SvarSlet