FISK:
- Hvide sild og karrysild
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Æg og rejer
- Kippers med æggestand
- Medisterpølse med rødkål
- Leverpostej med bacon og champignon
- Tarteletter med høns i asparges
- Hjemmelavet sylte med whiskey sennep og rødbeder
- Ris a la mande
Jeg smider opskrifter op i løbet af weekenden, sammen med billeder, hvis jeg når at tage nogen, får travlt med at lege tjener, kok og læse til eksamen på samme tid, ja tak!
God weekend derude!
- Maj :D
TIden går så stærkt - tænk det allerede er julefrokost tid! :)
SvarSletHåber du har succes med sylten :)
Mmmm jeg elsker julemad :)
SvarSlethttp://you-and-i-life.blogspot.com/
Hej Ida,
SvarSletJa tiden går alt for stærkt, jeg synes slet ikke jeg kan følge med! Jul og eksamensræs i en uskøn harmoni ;) Godt det er sidste år jeg skal gøre det :D
Sylten blev fantastisk, hvis jeg selv skal sige det, ha ha ha... og den fik da også ben at gå på!
- Maj :)
Hej Louisa,
SvarSletJa, jeg elsker også julefrokost mad - hvertfald til at begynde med, når vi er nået hen til sidst i december, så må jeg indrødmme, at jeg ikke længere finder det SÅ interessant ;)
- Maj :)
Åh nej - nu begynder jeg da snart at komme i julestemning! Får virkelig lyst til at smutte til julefrokost lige med det samme :-D
SvarSletPiske, du måtte godt have været med her, jeg var omgivet af mænd - søde mænd, men lidt kvindeligt selskab havde ikke gjort noget :D Og der var mad nok ;)
SvarSlet- Maj :)