fredag den 18. november 2011

OPI og e.l.f...

I går, mens jeg var i fuld gang med at gøre mig klar til noget seriøs økonomi læsning med min søde veninde, ringede postbuddet på, og havde hele TO pakker med til mig! Jeg er stor fan af at shoppe på nettet ;D

I den første pakke havde jeg bestilt to lakker på e-bay fra OPI:

Pepe's Purple Passion og Divine Swine
Begge farver er fra OPI's Muppets collection.


Elsker farven på "Divine Swine" og så tror jeg, at jeg har været
ravn i mit tidligere liv, for jeg elsker alt der glitrer ;)


Den anden pakke var fra e.l.f:

Lidt lækkert og billigt dullegrej - the bare necessities :D
Alt i alt gav jeg 19 £ for alt det her, samt en lille ekstra gave som bød på:


En ret fin gave jeg fik med :) :)


Jeg har i lang tid set og hørt rigtig meget om e.l.f, senest inde hos Trine, så jeg synes lige at jeg skulle prøve det - forsendelsen var hurtig og udvalget er stort, ikke mindst er prisen mere end rimelig! Så det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg bestiller derinde fra.

Jeg har ikke fået prøvet så meget af produkterne endnu, men det virker som ret god kvalitet, så hvis jeg kan nøjes med at give mellem 12-30 kr. for en blush eller bronzer, så køber jeg det gerne hos e.l.f fremfor de 210 jeg gav for min MAC blush...!

Er der andre der har gode erfaringer med e.l.f?

- Maj :)

8 kommentarer:

 1. Jeg kan kun anbefalede e.l.f jeg bruger det selv & synes det er rigtig godt & prisen er jo helt fantastisk billigt ;)

  XoXo Rikke
  ImRiley.org

  SvarSlet
 2. Dejlige sager du har fået hjem :) Håber du får succes med produkterne, jeg er jo især glad for studioprodukterne, men børsterne du har købt og neglelakken har jeg også gode erfaringer med. Skønt med den gratis gave!

  SvarSlet
 3. Hej :)
  Den lilla OPI neglelak er så skøn! Jeg bliver overrasket hver gang jeg "smøre mig ind" over alt den glitter - fantastisk! Den sidder dog godt fast, så hav tålmodighed når den skal af :)

  kh.

  SvarSlet
 4. Rikke: Ja, det er utroligt så billigt det er, meget SU venligt ;D Indtil videre har jeg også været mig positiv omkring det, det er ikke sidste gang jeg har bestilt defra :)

  Trine: Jeg var meget spændt på det, for jeg har jo læst meget om det på diverse modeblogs, og de virker alle til at være temmelig begejstrede! Og jeg kan egentlig godt forstå dem! Og gaven var rigtig fin, der er hvertfald full value for alle pengene her :)

  VillaVillaKulla: Jeg glæder mig helt vildt til at afprøve den, og jeg er heldigvis vant til genstridige neglelakker, så det bliver ingen sag ;D Ha ha ha...

  - Maj :)

  SvarSlet
 5. Hehehe - jeg har også lige bestilt OPI lakker - dog fra HQ Hair. Glæder mig til at lege med dem :-)

  Jeg har brugt e.l.f. et par gange og været tilfreds - især med de priser!

  SvarSlet
 6. Jeg er stor fan af elf! Mineral læbestifterne er super gode og så er all over cover stick så flot på kinderne :D

  SvarSlet
 7. HQ Hair kender jeg slet ikke - uha, det lyder farligt for sådan en internet shopper som mig ;) Og jeg elsker også bare at lege med mine negle, men er bare alt for utålmodig når det gælder tørringen :S

  Jeg er også mere end tilfreds med e.l.f - jeg ser en fremtid med dem ;D

  - Maj :)

  SvarSlet
 8. Jeg havde faktisk også haft kig på den der all cover stick, det kunne godt tænkes at den ryger med i kurven når næste ordre lægges ;D

  - Maj :)

  SvarSlet