onsdag den 4. januar 2012

Forandringer...

Godt eller skidt?

Altså, her taler jeg om de små ændringer jeg har lavet på min blog :D Synes lidt at der skulle ske noget nyt, og i overspringshandlingernes tegn, gik jeg igang med at lave en ny header og skifte til en anden skabelon - og jeg er bare så dårlig til sådan noget IT, så det tog mig ret lang tid, i forhold til andre lidt mere kompetente mennesker!

I denne uge er jeg igang med at læse til eksamen, og har et lille forsøg i gang, som jeg håber lykkedes, men det blogger jeg mere om i slutningen af ugen... det er ikke noget sindsoprivende, men nok mere at gøre med en form for nytårsfortsæt blandet med "Stop spild af Mad"-konceptet :D

Skriv gerne hvad I synes, både skidt og godt, hvis I synes det her er helt forfærdeligt, så kan jeg altid skifte tilbage til det oprindelige layout :) Og hvis I har andre forslag, så kom med dem, nyt år, nye udfordringer!

- Maj :D

8 kommentarer:

 1. Det ser godt ud!
  Måske endda også lidt mere proff end det tidligere? Selvom det tidligere måske var lidt mere sådan hygge og nygge-agtigt?

  Jeg kan godt lide den nye "dagligstue" - måske skal du have lidt farver på blogpost-overskrifterne... fx en mørkegrøn eller rød. Ellers bliver det måske lidt ferskt i længden :-)

  SvarSlet
 2. Jeg syns layouttet er fint :-) Men jeg mangler lidt hygge i form af farve! Jeg forstår ikke tendensen med de hvide blogge - det blir så kliniksk, og knap så "hyggeligt" (hvis man kan syns sådan noget er hyggeligt) :D

  SvarSlet
 3. Det er super fint ud. Giver Rikke ret i, at der godt kunne bruges lidt farver. Jeg er vild med din header. Det er godt med lidt forandring og siden er meget overskuelig....godt gået :-)

  SvarSlet
 4. Hej Tøser :)

  Tusind tak for jeres søde, velbegrundede og konstruktive svar!

  Det med farverne og hyggen går meget igennem, og det er sjovt for jeg er BÅDE et meget hyggeligt og farverigt menneske, det går på mig som person (min tøjstil, smykker, sko etc.), men på den anden side er jeg også meget "klinisk", og det gælder meget min boligindretning!

  Mit hjem er holdt i sort/hvidt i møbler og tapet, samtidig med, jeg virkelig har et minimalt udvalg af hyggedimser og hyggepuder i mit hjem!

  Jeg er selv ret glad for bloggens "kliniske" udseende, men forstår udemærket det med farverne, og jeg tror når jeg er færdig med eksamens stress, at jeg vil lege lidt videre med farverne herinde!

  Igen, mange tak for svarene, det er altid rart med et andet syn på tingene :) Og tro mig, det er værdsat og lagt i tænketanken!

  - Maj :D

  SvarSlet
 5. Vi er ret ens på området med tøj og boligstil kan jeg forstå ;-)Jeg har ofte prøvet at snige lidt kulør ind i mit hjem (du ved lime, lilla, rødt, osv :D) Men jeg får simpelthen "stress" af det :D Så snart jeg tager tingene væk, så sænker roen sig, hehe hvor åndssvagt det end lyder...

  Det jeg mener med klinisk er at jeg syns hurtigt det bliver træls at læse med på. Jeg tænker på læsevenligheden når jeg savner lidt farve, og ja så syns jeg jo åbenbart også at hyggen i en blog ligger i noget farve :D

  Held og lykke med det hele, er sikker på at det bliver lige som du gerne vil have det :-) Og jeg læser stadig med, farver eller ej :D

  SvarSlet
 6. Årh Tak Rikke - hvor er du sød, er virkelig glad for at have så søde læsere, det er virkelig motivationen for at gide og blogge :D

  Men på den måde du beskriver det, så kan jeg sagtens følge dig, farver kommer på dagsordenen næste gang jeg har tid til at fifle med layout!

  - Maj :D

  SvarSlet
 7. "at gøre med en form for nytårsfortsæt blandet med "Stop spild af Mad"-konceptet :D"

  Hvor ER der dejligt at høre, at flere og flere er med på stop spild af mad bølgen - der er vi virkeligt glade fore!

  KH
  Selina

  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med stop spild af mad - og har gjort det til en vane, og jeg vil med glæde sprede det glade budskab! Og TAK til Jer for at gøre mig opmærksom på det :)

   - Maj :D

   Slet