søndag den 22. januar 2012

På den røde løber...

Jeg har allerede set nogle film, i den ene uge jeg har været i praktik, og kan forventes at se en hel del, i løbet af næste uge!

Men dette indlæg handler om min første røde løber arrangement, som UIP havde stablet på benene, det var et storstilet arrangement, det dyreste og vildeste de havde lavet i mange år. Filmen var jo ingen ringere end:

Ahem, er det kun mig der synes at Hr. Cruise er ved at være en anelse for
gammel til denne her slags roller???


Min kære veninde, som er i praktik hos UIP, havde inviteret mig med, der var det hele: rød løber, kameler og kendisser! Ikke mindst lækker mad, drikke og goodiebags!

Jeg tog ikke selv nogen billeder, men I kan se et lille indslag fra Tv2 HER
Eller kigge med hos Kira Eggers, som bloggede om eventet med masser af fine billeder, hendes indlæg er HER
Og til sidst kan I se et udvalg af de kendisser der betrådte den røde løber HER

Det var vildt sjovt at prøve og en stor oplevelse! Hvad synes jeg så om filmen? Hmmm.... Ærlig talt, så faldt jeg i søvn 2 gange og jeg har ikke set de 3 foregående! Så I skal ikke tage mine ord for gode vare...

Der var nogle plusser ved filmen:
 • Simon Pegg! Han er SÅ sjov, og har en timing og en mimik uden lige, uden ham, havde jeg sovet igennem hele filmen...
 • Detaljerne og effekterne i denne her film er vildt fede, bare for det, burde drengerøve i alle aldre se den her film!
 • Elsker når der er skandinaviske skuerspillere med i en Hollywood produktion, og i dette tilfælde var det Mikael Nyquist aka Mikael Blomkvist, hvis nogen skulle være i tvivl!
Minusser:
 • Total corny og banal til tider
 • Meget laaaaaaaang!
 • Tom Cruise - ydrk! Han er bare for gammel til det pjat - nu er det sagt! Sorry hvis jeg støder nogen!
Skal  man tage ind og se den? JA - hvis du har set de 3 foregående, og elsker action og TC! NEJ hvis du er mig, eller ligner mig! Ha ha ha...

Nu fik jeg en fancy invitation af min veninde, som jeg så kan gengælde til februar - mere om det senere!

- Maj :D

6 kommentarer:

 1. Haha, nej, jeg skal heller ikke ind og se den. Men havde jeg fået samme tilbud som dig, så var jeg nok hoppet med på vognen. Bare fordi.... :P

  Lyder som en sej aften ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nøjagtig sådan jeg havde det, jeg gad ikke rigtig se filmen, men det var sq et ret fedt tilbud, og det kunne jeg til gengæld ikke sige nej til :D

   Det var en total awesome aften, bare en skam jeg skulle tilbage til kontoret tidligt næste morgen ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Haha, hvis du faldt i søvn, kan det ikke have været den helt store film oplevelse. Jeg er heller ikke den store Tom Cruise fan, især ikke efter hans "going-bananas-on-Oprah-incident". Dog ser traileren til filmen temmelig god ud...hmm, måske jeg ser den når den kommer på DVD....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal siges at jeg havde haft en ekstrem lang dag OG at jeg har et temmelig veludviklet sovehjerte, så det var en temmelig stor faktor for at kunne sove til en actionfilm!

   Derudover vil jeg sige, at jeg var positivt overrasket over den, den var slet ikke så forfærdelig som jeg havde hypet mig selv op til ;)

   Og nej, hans "Oprah"-stunt imponerede heller ikke lige mig :S

   - Maj :D

   Slet
 3. Fedt fedt. Godt at se at UIP ikke er faldet helt af på den efter jeg stoppede. Du kan nok regne med flere - hvis din veninde vil have dig med - da jeg mener, at de har nogle store titler der er lige om hjørnet.

  Nyd praktikken! Det er højdepunktet af uddannelsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. UIP klarede det til UG - det var et meget fornemt arrangement, og det var sjovt at være med til :)

   Jeg nyder det allerede i fulde drag, lærer jo noget nyt hver dag - så det er lige som det skal være ;D Og Grand er et pragtfuldt sted at være, kunne ikke være gladere for et praktiksted :)

   - Maj :D

   Slet