mandag den 20. maj 2013

Madplan uge 21...

Vietnamesisk Gris, som står på menuen i denne uge...

Kender I det, når man har søndagsfølelse, selvom det ikke er søndag? Sådan har dagen været i dag... egentlig er jeg jo ikke så opmærksom på weekend og helligdage, nu hvor jeg er på barsel, men jeg ved jo hvornår Manden er hjemme, og eftersom han er hjemme i dag, føles det som søndag, det er lidt skørt ;)

Håber ellers I har nydt jeres pinse, min er foregået i sengen med masser af hygge og alenetid, da jeg har været skidtmads det meste af ugen og derfor meldte afbud til pinsefrokost igår, dog passede vi vores venners søn i lørdags, som var virkelig hyggeligt, men tog en del på de få kræfter jeg havde...

Nok ynk, og mere mad, i denne uge skal Manden og jeg fråde i dette:

Mandag:
Bagt laks med spinat og ris samt grøn salat

Tirsdag:
Gryderet med polenta

Onsdag:
Hjemmelavet pizza på grillen

Torsdag:
Rødebedefalafler med bulgursalat og pandebrød

Fredag:
Spise hos vores venner

Lørdag:
Schnitzler med bønnefritter og grillede grøntsager

Søndag:
Vietnamesisk Gris (se billede)

Det bliver en god maduge, og det bedste er, at det meste findes i vores fryser, køleskab og skabe, så det er et minimum af varer der skal handles, men det kan da også godt mærkes, at det er ved at være sidst på måneden ;)

- Maj :D




2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det lækkert det hele! Jeg vil gerne inviteres på rødebedefalafler med bulgursalat og pandebrød på torsdag - jeg lover at babysitte i mens du kokkerere ;-) Det lyder bare så godt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sødeste Anne, og hvis det ikke var fordi du boede så langt væk, så skulle du være så hjertens velkommen på torsdag :D og at du gider at underholde mit afkom er bare total bonus!

   - Maj :D

   Slet