mandag den 27. maj 2013

Tristan 5 måneder...

Tristan Tyksak ;)

Igår fyldte verdens smukkeste og dejligste elskling 5 måneder! Jeg fatter ikke hvor tiden er fløjet afsted... jeg ved det, det siger alle nybagte mødre, men helt ærligt det går bare crazy stærkt, og den udvilkling der er sket siden han blev født, det er jo helt vildt!

Tristan fik sin 5 måneders vaccine i fredags, og han tog det SÅ pænt, han kom kun med et lille miv og så fik lægen ellers bare det største smil, og efterfølgende charmede han en hel smykkeforretning, kunder og ekspedienter ;) Både 3 måneders og 5 måneders vaccinen er den samme, så jeg forventede ikke at han ville reagere på den, for det gjorde han nemlig ikke første gang, og rigtig nok, han har overhovedet ikke været mærket af den onde vaccine, så det er dejligt, specielt fordi de fleste i min mødregruppe har oplevet både utrøstelige bebser, feber og pylren!

Samtidig med vaccinen blev Tristan også lige målt, vejet og tjekket, og som min læge sagde, han er helt perfekt (som om jeg ikke vidste det... ha ha ha...), dog sprænger herren begge sine kurver med en længde på 73 cm og en kampvægt på 9,6 kilo! Jeg aner ikke hvad der skal blive med drengen, det er jo helt forrykt!
Min læge sagde dog, at jeg ikke skulle være bekymret for hans vægt, da jeg udtrykte bekymring for at han var til den tykke side, for Tristan er jo ikke en som sådan fed baby, bare godt sat til med elastikker ;)

Tristan spiser nu grød hver morgen og hver aften, det er ikke en speciel mængde, bare indtil han ikke gider spise mere. Han kan rulle fra ryg til mave hvis han ligger på siden, og kan rulle fra mave til ryg, hvis jeg giver ham et puf, ha ha ha... tykke gøj, det er ikke nemt. Dog er han meget insisterende på at stå hele tiden, og når han ligger på maven bevæger hans ben sig som trommestikker, så når han en dag lærer at bruge dem ordentligt, så er jeg på den... 
Tristan elsker sin far uendelig højt, når Manden kommer hjem lyser Tristan op i et kæmpe smil og er så glad så glad, det er så sødt at mit hjerte smelter lidt hver gang! Dog er det stadig mig der yder den største tryghed, han falder bedst til ro, når det er mig der trøster.

Jeg kan skrive stolpe op og stolpe ned, men det gider I nok ikke læse om, men til jer som snart skal være mødre, glæd jer til når jeres børn bliver ældre, for så bliver det helt fantastisk, hav det med jer når I synes den første tid er sindssyg hård - der er SÅ mange skønne tider foran jer!

Rigtig dejlig mandag derude!

- Maj :D

6 kommentarer:

 1. Årh, han er simpelthen bare så bedårende - der er intet med baby'er med et ordentligt sæt kinder!
  Tillykke med de måneder (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne, de bedste komplimenter er dem jeg får for Tristan - og jeg synes jo også klart han er den sødeste baby ;) og ja, babyer med runde kinder er bare lidt mere nuttede...

   - Maj :D

   Slet
 2. Tillykke med den lille charmetrold.. Og du kan TRO, at jeg glæder mig til alle de tider, der ligger foran os, hvis hun dog bare snart ville komme ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Louise :-*
   Og jeg forstår dig godt, det er jo også noget du har ventet på længe ;) og vupti pludselig er hun der - og så ville du ønske, at du havde sovet noget mere, mens tid var, ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet
 3. Åh, hvor er han blevet stor... altså som i alder! og så dygtig :o) Det er utroligt hvor hurtigt tiden går, jeg synes jo nærmest lige, at han er ankommet! Han har simpelthen den mest nuttede mund :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på nøjagtig samme måde Camilla, jeg fatter ikke at min lille baby allerede er 5 måneder, og snart ikke er en baby mere! Inden jeg får set mig om, er det snart Jul og så vupti, så er han allerede blevet 1 år *GISP*

   Ha ha ha... Tak, han har en rigtig lille kysse/trutmund :) :)

   - Maj :D

   Slet