tirsdag den 7. maj 2013

Så blev det endelig den store dag - i søndags...

Tristans dåb er nu veloverstået og TUSIND tak for alle de søde kommentarer på Instragram og ikke mindst for dem der er på de sidste to indlæg, som jeg endnu ikke har besvaret! Men jeg skal nok komme dertil, jeg har bare været en anelse stresset med dåben, som heldigvis gik helt perfekt, og over alle forventninger!

Tristan klarede kirken med bravour, græd ikke da han fik vand i hovedet og var generelt ret glad, dog blev han sulten da præsten gik igang med sin prædiken, så der listede vi lige så stille væk...

Festen var også en stor succes, maden blev fortæret med stor vellyst og solen skinnede så man kunne være ude i haven, hvilket var godt med de krudtugler der var med til festen - altså børnene ;) Så da vi var hjemme igen omkring kl.19.30, var vi glade omend noget trætte, så de sidste par dage er gået med at restituere!

Nedenfor kommer der lidt billeder fra den store dag:

Tristans faster var en stolt gudmor, og de klædte hinanden rigtig godt!


Censursprutten var kommet en tur med i kirke - sammen med en masse andet underholdning ;)


Tristan og hans mor...


De mange fine gaver som Tristan modtog, samt en Trip Trap stol som ikke kom med på billedet...


Det smukke bord, hvis jeg selv skal sige det :)
Gaverne indeholder skumfrøer - hvilket vakte jubel!


Og til sidst et billede af min kage til Tristan...


Det er langt fra min egen fortjeneste at dagen blev sådan en succes, jeg skylder en stor tak til mine svigerforældre som lagde hus til, som har hjuplet med borde stole og alt muligt praktisk, og ikke mindst at de altid var klar til at tage Tristan, når jeg lige havde brug for begge mine hænder... Derudover har jeg de mest fantastiske veninder, en som hjalp mig med kagen, hun lavede frøen, åkanden og blomsten samt hjalp mig med at opsmøre og lægge fondant på, så der er ikke meget jeg selv har gjort. Den anden hjalp mig på selve dagen med at lave mad og holde Tristan sovende samt være opvasker! Jeg er virkelig heldig at have så mange fantastiske mennesker i mit liv!
De smukke borddekorationer blev kreeret af Mandens kusine, som ikke ville have andet end tak for dem, og billeder blev taget af mine veninde 2's søde far, jeg tør slet ikke tænke på hvordan dagen ville have gået, uden al den hjælp!

Alt i alt en skøn dag, som jeg vil tænke tilbage på med glæde! Men nu skal der også gå meget længe før jeg gider at gøre sådan noget helt fra bunden igen!

Opskrifter på den mad som vi indtog, skal nok komme i løbet af ugen :)

- Maj :D

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at have været en skøn og hyggelig dag - både for jer og Tristan som værter, men også som gæst! Jeg var hvertfald blevet vild af lykke over en æske skumfrøer på min tallerken - ser generelt ud til at have været vellykket med det grønne tema, på bordet og den fine kage!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fantastisk dag og vi hyggede alle sammen, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at det grønne tema var det helt rigtige :)

   Og tusind tak for de søde ord Anne :)

   - Maj :D

   Slet
 2. Det ser ganske vist ud til at have været en succes :) Lyder som en dejlig dag for jer alle. Det havde du også fortjent, efter alle de anstrengelser du havde lagt i det.
  Tillykke med Tristan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bitten, hvor er du sød! Jeg synes også at vi havde fortjent en fantastisk dag ;) Næste gang er det ikke sikkert jeg magter at gøre det hele selv, nu må vi se...

   - Maj :D

   Slet
 3. Hvor ser det bare fint ud, det kan du godt være stolt af Maj!
  Tillykke med skønne Tristan :-)
  Kærligst Lea

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak søde Lea, jeg var også pænt stolt af hans dåb og endnu mere af afkommet som opførte sig mere end eksemplarisk hele dagen!

   - Maj :D

   Slet
 4. Skønne billeder - ser ud til at have været en dejlig dåb!

  Synes det er fedt med det grønne tema og "haletudse" idéen der er videreført - det er lidt sjovt. Blå er jo ellers oplagt, så helt rart at se noget andet end det :)

  Tillykke med Tristan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ann for de mange fine ord, og ja, det var en særdeles dejlig dag :) Du kan godt glæde dig ;)

   Ja, blå ville helt sikkert være oplagt, og der findes jo alskens dikkedarer til en barnedåb i blå - men jeg går jo gerne lidt imod traditionerne hvis jeg kan komme til det, og grøn virkede så passende, som du skriver: at videreføre Haletudse ideen ;D og jeg har ikke fortrudt det mindste! Sutter, storke og barnevogne var slet ikke noget der var på tale...

   - Maj :D

   Slet
 5. Skønne billeder, og endnu engang tillykke :o) Det ligner at det var en dejlig dag, og både bord, gaver, mad, dåbsbarn, mor og gudmor ser godt ud!

  SvarSlet