torsdag den 8. december 2011

Julen er hjerternes fest...

derfor plejer jeg gerne at støtte en form for velgørenhed. Der er mange muligheder, men jeg er faldet over to i år, som jeg synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed:

Mødrehjælpens Juleindsamling, jeg faldt over det inde hos Miss Muffin

Den anden er 200 Gaver som jeg blev bekendt med inde hos Jeanett.

Nu skal det ikke lyde som om jeg ikke støtter nogen former for velgørenhed udover i juletiden, for det gør jeg skam, ikke fordi jeg skal stilles til ansvar for det, eller ønsker at gøre det for andre, dette indlæg er IKKE lavet for at give nogen dårlig samvittighed, mere for at oplyse!
Men har man overskud og økonomisk rådighed, så ville jeg lige slå på disse to sager, som jeg selv vil støtte.

Sidste år samlede jeg brugt tøj og tæpper sammen, mest mit eget og Mandens, samt pakkede nogle madpakker og kørte ud til et sted i Odense, hvor jeg ved, at en del hjemløse holdte til. Jeg kan godt love Jer for, at det vakte lykke!

Hvordan har I det med velgørenhed, og er der nogen som ligger specielt tæt på Jeres hjerter?

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Det er nogle rigtig gode sager du gør opmærksom på.
  Jeg er fast månedlig støtter hos amnesty og hos kræftens bekæmpelse.
  Jeg har i rigtig mange år samlet ind for røde kors og red barnet. Desværre er det nogle år siden sidst.. Men nu hvor jeg bliver opmærksom på det, får jeg lyst til at gøre det igen. Tak for påmindelsen :-)
  Mvh. Sofie

  SvarSlet
 2. Frisk gjort med den hjemløse!!
  Her i Aalborg ved jeg ikke rigtigt hvor de holder til- kun når de mødes inde i byen for at drikke! Desværre er Kristian også så lille, at hans tøj nok ikke vil passe ret mange af de her fyre, haha..
  Jeg køber dog altid Husforbi oh har hundekiks med i lommen, for mange af de hjemløse heroppe har hunde og det kan jeg jo slet ikke stå for!
  Så vi sender altid til Bosnien eller Polen...

  SvarSlet
 3. Tak Sofie - det betyder meget for mig, at der er nogen der får noget ud af mine indlæg :D Specielt med emner som disse, og jeg må sige, du gør da bestemt også dit til velgørenhed :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. Ha ha ha... Tak! Jeg blev bare så rørt over hvor glad de blev for det jeg havde samlet! Og jeg synes "din" sag er virkelig god, og kan godt forstå at det står dig nært...

  Hus Forbi køber jeg også altid, og jeg synes faktisk også at de er ret informative :)

  - Maj :D

  SvarSlet