fredag den 30. december 2011

Silvestermenü...

De af Jer som har læst mit tidligere indlæg har nok regnet ud, at min nytårsaften er en anelse anderledes end de fleste af jeres ;)

Vi skal som sagt holde Oktoberfest, og det bliver virkelig sjovt! Og for at det bliver holdt i ren tyroler ånd, skal menuen jo også passe, den kommer derfor til at se således ud:

Snacks:
 • Pølser og svesker svøbt med bacon
 • Pretzels med dip (dog har jeg ikke bagt dem selv...)
Hovedret:
Dessert:
 • Apfelstrudel
Og til at skylle al det gris og lidt kylle ned, skal der en hulens masse øl til :D Så der er købt en del weissbier ind til formålet - og senere på aftenen skal der skylles Mojitos ned, jeg har hvertfald købt lime, mynte og rom - Gotta Love It!!

Glæder mig til at se hvad I andre skal nytårsaften :D

- Maj :)

4 kommentarer:

 1. Øj hvor er det fedt! Skønt med et tema :)

  Håber i får en rigtig sjov nytårsaften!

  SvarSlet
 2. Godt nytår søde Maj.
  I Hatting har vi hygget en masse - 7 voksne og 7 børn så her har der været gang i den.
  Hos os havde vi delt menuen op så vi hver kom med noget. Vi stod for hovedretten som var lækker fyldt svinemørbrad. Fyld: peberfrugtpesto, frisk mozzarella og soltørrede tomater. Rullet med bacon og serveret med hvidløgskartofler fra ovn og tomatsalat med balsamico - mums det var godt.

  SvarSlet
 3. Hej Trine :)

  Ja, det var ret underholdende med et tema, vi havde det også sidste år, da var temaet "Kendte" - det var virkelig også sjovt!

  Og jo tak, havde en fantastisk aften!

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. Øj Rikke, det lyder virkelig lækkert - bliver helt sulten af at læse det :D

  Det lyder som om I havde en dejlig nytårsaften, hvor skønt, og en rigtig god ide med at tage en ret med hver, det har vi også gjort de seneste par år :)

  - Maj :D

  SvarSlet