Men jeg har efterhånden smidt en del opskrifter ind hvor man kan bruge sine rester fornuftigt og lækkert, den sidste var jo de her lækre forårsruller - det behøver bestemt ikke at være kedeligt at lave restemad! En som er specielt genial til at få meget mad ud af sine råvarer samt at bruge dem alle er Klidmoster - heller ikke nogen hemmelighed at jeg synes hun er helt fantastisk og dygtig!
Nok ævl - det jeg ville blogge om, var da jeg ved en fejl kom til at tage nogle fiskefileter op af fryseren, og glemte dem, så for ikke at smide dem ud, lavede jeg fiskefrikadeller af dem, og igen blev de lavet på slump...
De ingredienser jeg lavede dem af var disse:
- Fisk
- Grønkål fra frost, optøet
- Spinat fra frost, optøet
- Salt og peber
- Løg
- Æg
- Gammelt brød
- Lidt havregryn
Det er da en ret festlig fars :D
Fisk, løg, æg og gammelt brød kom en tur i foodprocessoren og
findelt til det blev en god fast fars.
Prøv jer frem, måske skal der lidt mere væske til eller lidt havregryn
for at gøre den mere fast. Der skal krydres godt med salt og peber.
Fiskefrikadeller ligger og hygger sig...
Spinat og grønkål blev tilsat efter farsen var hakket.
mmmm... saftige og lækre, og virkelig gode i madpakken!
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver sådanne fiskefrikadeller, de blev virkelig gode, og det tog ikke lang tid at lave - og igen, man kan jo tilsætte det man har lyst til, evt. lave dem med et asiatisk tvist med chili, ingefær og koriander/mynte, uhm, det tror jeg at jeg skal prøve næste gang!
Rigtig glædelig 2. advent derude, håber den har været hyggelig - jeg har læst til eksamen, det har jo også sin charme, ha ha ha...
- Maj :D
Årh det lyder og ser lækkert ud :)
SvarSletDe er superlækre! Skal afprøves derhjemme :-) Og tusinde tak for henvisningen!
SvarSletKH
Selina
Tak Ida - hvor er det sødt af dig! De smagte også virkelig lækkert :D
SvarSlet- Maj :)
Det var det mindste jeg kunne Selina, synes jeres indsats skal nævnes så ofte som muligt, og hvis jeg kan hjælpe lidt til, så er jeg glad!
SvarSlet- Maj :)