tirsdag den 22. maj 2012

Det er så stille...

på bloggen i disse dage!

Lige pt. sidder jeg på min pind hos Grand Teatret/Camera Film, de havde brug for lidt ekstra bemanding nu hvor de alle drog til Cannes for at spise østers, drikke champagne og nåh ja, se film... ;)

I sidste uge fik jeg ikke taget mig sammen til noget som helst, da jeg var så heldig at ligge temmelig meget skidtmas, jeg havde mistet min appetit og spiste tørre kiks og æbler - det er ikke så spændende, men nu ved i det! Jeg fik det heldigvis så godt, at jeg i lørdags var afsted til min venindes hvalpefest, ja hun har lige fået den sødeste hvalp og holdte en lille fest i den anledning, ha ha ha... jeg fik taget lidt billeder, som rammer bloggen, når jeg igen er på fynsk land!

Jeg bor hos min søde veninde som jeg har kendt siden jeg var 6, og i morgen er hendes fødselsdag, som skal fejres med sushi og hygge, det bliver SÅ godt, og der skal helt sikkert tages nogle billeder...

Jeg håber at alle er ude og nyde det smukke vejr og spise en masse is, det er hvertfald hvad jeg ville have gjort, hvis ikke jeg sad inde på dette kontor!

- Maj :D

2 kommentarer:

 1. Tænk ikke på os - gør du blot hellere det du synes er sjovt! Og film er jo lige dit nummer, så selvfølgelig skal du da bare udnytte det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, jeg elsker denne her blog, men når man sidder 50 timer i ugen med film, film, film så er det svært at koncentrere sig om noget andet ;)

   - Maj :D

   Slet