mandag den 12. november 2012

Cleo...

Den nye beboer i vores lille hjem er smukke og søde lille Cleo:

Yndlingspladsen er min voksende mave ;)


Jeg har altid elsket dyr, og dem som har fulgt med i bloggen i længere tid ved at jeg har haft marsvin førhen, og pt har en lille hermelin kanin, Bølle, før det har jeg haft hamster og flere marsvin! Min største drøm har altid været at få en hund eller en kat, men lejligheden vi har boet i før, har kæledyr (hund/kat) ikke været tilladt, så jeg har glædet mig som et lille barn at flytte ind i det nye rækkehus, hvor lige netop kæledyr er tilladt!
Manden er ikke så meget til hunde, og nu hvor vi venter os en lille Haletudse, virker en hvalp/hund som et stort ansvar og arbejde oveni at vi skal være forældre, så derfor valgte vi at det skulle være en kat - faktisk havde vi talt om at det skulle være en voksen kat fra Inges Kattehjem, men så faldt jeg over Cleo inde på DBA, hvor et ungt par havde fundet hende på en befærdet vej hvor hun var blevet efterladt, enten fordi der var nogle der ikke ville have hende eller fordi moderen var blevet påkørt. De havde forbarmet sig over hende, men da de i forvejen har 2 katte, 1 hund og en datter, var deres ønske at Cleo skulle have et nyt hjem - og det blev hos os! Hun har allerede charmet sig ind i vores hjerter :)

Store smukke øjne man ikke kan stå  for...Cleo er meget interesseret i Bølle, men holder sin afstand...


Lige indtil nysgerrigheden tager over, men hun flygter væk fra
buret så snart Bølle bevæger sig - han er stadig en smule større end hende, så længe det varer!


Killinger er meget bendy, og sover rigtig meget... Cleo sover i de særeste positioner!


De sover rigtig meget...

Specielt når solen står ind af terassedøren...


I et vågent øjeblik, hvor I kan se den kongelige side af Frk. Cleo(patra) :)


Vi er simpelthen så glade for valget af Cleo, vi var lidt bekymrede for hende, da hun jo startede livet på en lidt hård måde, og dem som havde fundet hende fortalte at hun nærmest var en vildkat da de fandt hende, men hun er på ingen måde en vildkat mere, hun er super sød, kærlig og dejlig - det tog hende kun ½ time at tø op til mig, hun var lidt bange og gemte sig, men da jeg satte mig på sofaen for at læse lidt og give hende ro, kom hun spindende hen til mig og puttede resten af aftenen hos mig, det kan man ikke stå for!

Vi havde et lille uheld den første nat, hvor hun stadig skulle vænne sig til alting, hun troede fejlagtigt at min nyerhvervede lilla pude var hendes kattebakke... men det har ikke været noget problem siden, hun har været SÅ dygtig til at bruge sin kattebakke - heldigvis, det kunne blive dyrt i puder hvis hun havde fået smag for kun at besørge på dem ;)

Jeg er godt klar over "faren" ved at være gravid og have kat, hvilket betyder at det kun er Manden der tager sig af kattebakken og at jeg har rigtig god hygiejne omkring katten, det er hvad man anbefaler for gravide med katte - så der er styr på det!

Nok om Cleo, ville bare lige introducere hende for jer, og jeg kan ikke love at der ikke kommer flere billeder af hende, for hun er simpelthen så pusserløjerlig og skæg...

- Maj :D

3 kommentarer:

 1. Jeg kan ofte savne at have kat. Jeg får det aldrig igen, min mand hader dem af et godt hjerte.

  Men jeg savner deres selvstændighed, væsen og kærlighed. Heldigvis så har jeg et par tante katte jeg besøger i ny og næ i Paris :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvordan kan man hade disse skønne væsener! Jeg er glad for at Manden deler min glæde for katte (og andre pelsdyr) - og at vi giver den glæde videre til Haletudsen :)

   Uf Tante Katte i Paris lyder altså slet ikke tosset! Hvordan får man dog fat i sådan nogle? :) :)

   - Maj :D

   Slet
 2. Hvor er hun bare kær, og jeg kan i den grad forstå hendes forkærlighed for at sove i solstråle... gad da godt ligge i hængekøje under et solbeskinnet træ.
  Tillykke med hinanden, I er godt match

  SvarSlet