lørdag den 6. april 2013

Det vidste I nok ikke om mig...

Hov Mor... Hvad sker der?
Skønneste, dejligste Lille T <3


 1. Jeg spiser stort set alt, og har som personligt Motto at alt SKAL smages... dog er der 3 fødevarer som jeg virkelig ikke er glad for: Peberrod, Selleri (begge varianter) og Sennep (i alle afskygninger)
 2. Min far er uddannet kok og har arbejdet på en højskole, som jeg næsten voksede op på, og han har alle dage været en stor fortaler for økologi og har arbejdet som produktudvikler hos Hanegal, deraf min passion for mad og økologi...
 3. Jeg er adopteret fra Sydkorea (det overrasker nok ikke mange af Jer...), Seoul, men kom først til Danmark i en sen alder, jeg var 6 år... (og kategoriseret som et handicappet barn)
 4. Jeg har, hvad sundhedsplejersker refererer til en "naturfod", en fod som et urmenneske, da det ikke er formet efter en sko, da jeg har gået barfodet de første af mine leveår...
 5. Jeg husker intet af de første 6 år i Korea - Hurra for selektiv hukommelse...
 6. Jeg kom til Danmark med to slemme infektioner, den ene kaldes slumsår, hvor jeg fik sår på kroppen der kom indefra og den anden gav jeg til min mor, som satte sig på hendes hornhinder og gjorde hende blind i 2 måneder (og man vidste ikke om hun nogensinde ville få synet tilbage!)
 7. Da jeg var barn ville jeg giftes i en hvid kjole første gang, og en lilla kjole nr. 2 gang... (Mine forældre har begge været gift før de mødte hinanden ;D)
 8. Jeg har ALDRIG troet på Julemanden, og har heller ikke i sinde at bilde Tristan ind at han findes... ej heller Påskeharen eller deslige!
 9. Før jeg mødte Manden ville jeg hverken giftes eller have børn...
 10. Jeg har alle dage været hunderæd for at få børn, og var ret sikker på at jeg aldrig skulle have børn, indtil for 1 års tid siden...
Et lille indsigt i mit liv før bloggen, er der noget som I finder specielt interessant eller overraskende?

Hav en rigtig god lørdag derude :-*

- Maj :D

15 kommentarer:

 1. Ej, hvor skægt - jeg er egentlig også meget lidt kræsen, men lige akkurat selleri, sennep og peberod er jeg aldeles tosset med :D
  Jeg ser mig helst fritaget for flødeskum, hønsekødssuppe, glaseret skinke, grillpølser, karry og sodavand.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... Ja det er skægt så forskellige med de smagsløg - for jeg elsker karry og hønsekødssuppe ;)
   Peberroden er den eneste ingrediens jeg aldrig bruger, de to andre kan jeg godt bruge som smagsgivere i retter, men ikke alene!

   - Maj :D

   Slet
 2. Fedt med lidt ekstra info.. Det overraskede mig, at du var kategoriseret som handicappet barn. Og så er det ret sjovt det med, at du ville giftes første gang i hvidt og anden gang i lilla.. Dig og manden må blive gift igen en dag, så du også kan få din lilla kjole ;)
  Jeg er desuden enig mht. julemand og det - desværre er manden her hjemme ikke helt enig, så vi må se, om lillepigen vil tro på mig eller ham, hvis vi ikke bliver enige inden jul ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den kategori ramler man ind i når man er på børnehjem, og der ikke forventes at man bliver adopteret, i mit tilfælde var det pga min alder, da det jo ikke er så ønskværdigt for særlig mange at få et så gammelt barn, de fleste vil gerne have dem fra spæd.

   Manden og jeg er helt enig med det med Julemanden, men der er et vist pres fra svigerfamilien om at han jo skal tro på den åndede julemand... men mor her skal sq nok fortælle sandheden!

   - Maj :D

   Slet
 3. Var det på grund af naturfoden, du var kategoriseret sådan? Under alle omstændigheder er det godt, du kom hertil - tror ikke, jeg var faldet over din blog, hvis du skrev på koreansk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... nej Piske, jeg tænker også at det ville have været en lidt stor udfordring hvis alle mine læsere skulle kunne koreansk ;)

   Og nej, naturfoden er der intet underligt i, det var min alder der landede mig i den kategori, da der ikke er særlig mange der har lyst til at få et så gammelt barn som mig...

   - Maj :D

   Slet
 4. Spændende! :D det er altid sjovt at vide lidt mere om hinanden. Nu vil vi alle sammen se et billede af din fod ;) ej pjat

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line, og ja, jeg synes jo jeg er så åben med så meget, så hvorfor ikke indvie jer i lidt mere af mig og mit liv ;)

   Og foden er slet ikke særlig freaky, den er bare rigtig bred - jeg kunne som barn ikke gå med laksko som de andre piger, nøj jeg græd mange tårer over det... Hurra for Kinasko der gav sig!

   - Maj :D

   Slet
 5. Ej, det er altså sjovt at læse - jeg er også en del overrasket over nogle af tingene, men især over at du var 6 år da du kom til DK. Gad vide om man stadig må adoptere børn, når de er så "gamle"? Det er lidt sent, synes jeg.
  (Overvejer lidt at kopiere dit indlæg - det var faktisk en god idé med sådan et par facts - det er nemlig sjovt at læse)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den med min alder overrasker rigtig mange! Og jeg ved ikke helt hvordan reglerne er idag omkring alder, men jeg mener ikke at det er så brugt! Grunden til at mine forældre fik mig i den alder, er at min far er 40 år ældre end mig, de var simpelthen for gamle til at måtte få et spædbarn, så det var enten mig eller intet...

   Og jeg giver dig helt ret, det er meget sent, og kan gå grueligt galt ("Adoptionens Pris").

   Jamen kopier endelig, jeg synes selv det er underholdende at læse andres facts og ikke mindst at skrive om det :)

   - Maj :D

   Slet
 6. Se det var da lige værd at smutte forbi dig her fra morgenstunden. Det med maden har jeg luret - du kokkerer en masse forskellige lækre retter og at din far er kok OG fortaler for økologi må også ha været inspiration. Ja at blive adopteret som 6 årig er sent men sikke en historie. Jeg tænker på at min ældste var knap 4 år da vi kom hertil og kan huske en del fra Danmark. Ved du noget om din tid i Korea. Kan ikke lade være med at tænke på Sporløs lige nu. Og så må jeg da lige Google naturfod (med billeder) he he♥ Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Tina, og ja det var lidt af en start på livet, men for mig er det et eller andet sted helt naturligt, for jeg har jo ikke kendt til andet!
   At jeg ikke kan huske min tilværelse i Korea tilskriver jeg en overlevelse/forsvarsmekanisme i form af selektiv hukommelse, jeg tror den kummerlige tilværelse jeg levede i, inden min ankomst til Danmark ikke er værd at huske på, og måske også bedre for mig at lade det være sådan. Jeg ved ikke meget om min tid i Korea, kun at jeg var den ældste i en børneflok, og at mine yngre biologiske søskende alle var blevet bortadopterret fra spæd, og at jeg var den eneste min biologiske mor beholdte, indtil hun af uransaglige årsager måtte sige farvel.

   Ha ha ha... Jeg tror ikke det kan googles, men en naturfod er ikke så freaky som det lyder, det er bare en meget bred fod ;)

   - Maj :D

   Slet
 7. Tak for spændende læsning :o) Det lyder som om du har haft din del at døje med som lille!

  Hvor er det bare et SKØNT billede af dig og lillemanden <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Camilla, det er jeg glad for at du synes, det er altid spændende at se hvordan folk tager det, når man udgiver noget så personligt. Ja, de første år af min barndom ligner ikke rigtig noget de fleste kan relatere til, men det synes jeg selv er lidt sjovt.

   Jeg er også rigtig glad for billedet :)

   - Maj :D

   Slet
 8. Maj, du beviser bare med de små, sjove facts, at du er en skøn personlighed og hvor er det utroligt hvordan tilfældighederne kan spille ind.
  At det var lige dig, som dine forældre fik.
  At det lige var den rigtig mand, som kunne få dine tænker om ægteskab og børn til ikke at virke så fjerne.
  At den sødeste Tristan er et smukt bevis på, at du ER en skøn mor! Og at børn i virkelig ikke er så farlige igen ;)

  Det er så fedt, at du deler det her med os, søde Maj :D

  SvarSlet