fredag den 12. april 2013

Noget om natteroderi...

Trræt far og træt baby efter en lang nat, hvor der ikke blev sovet meget...


Åh ja, natteroderi, det tror jeg de fleste småbørnsforældre kan relatere til, og tænker på med gru! Selvom Lille T var lidt en udfordring for os i starten, så har han altid sovet relativt godt om natten, det kan godt være at han klatsov eller powernappede sig igennem en hel dag, men om natten har det altid været okay, ikke fantastisk, men heller ikke forfærdeligt! Han har aldrig vågnet om natten, andet for at spise, man har jo hørt og læst om mange familier der ikke laver andet end at rende op om natten for at få junior videre i søvnen af den ene eller anden grund...

Men, i sidste uge blev jeg (IGEN :S) forkølet, ondt i halsen, snot etc OG både Manden og jeg blev ramt af en ond omgangs (roskilde) syge natten til mandag - pyyyhhh... og alt det sygdom har selvfølgelig også taget sin tørn på Tristan, og pludselig ville han ikke sove om dagen, medmindre han lå i mine arme, hvilket er okay, for det er jo ret hyggeligt at putte med sin elskling, men hvad værrer var, at han om aftenen, efter han var blevet puttet vågnede 2-3 gange, for at sove til ca. kl.23 og vågne skrigende og utrøstelig! Puha... min stakkels lille skat! Det tog mig ca 1 time hver gang at få ham til at falde ned, få lidt mad i ham, for at det hele startede forfra 3 timer senere, og jeg så stod op med drengen kl.05... ZZzzzzZZZ, så er man sq lidt træt og brugt... Og ikke mindst Trristan, som har været sur og tvær, spyttet flasken ud fordi han ikke ville have mad, selvom han var sulten, åh ja, de sidste par dage har været skønne ;)

Igår så jeg dog lyset, at Tristan igen ville have flaske og hans sult meldte sig helt naturligt, han smilede og pludrede og sov meget bedre om dagen, omend jeg stadig har ladt ham sove i mine arme, og i aftes fik vi smidt ham i seng UDEN at han vågnede en eneste gang - YAY! Så lad os håbe at det fortsætter sådan :)

I dag kommer mødregruppen, og jeg glæder mig rigtig meget, de er så søde og vi hygger helt vildt, men det skal jeg nok fortælle mere om, lige nu har jeg lidt travlt, så I får bare lige et billede af lidt af de godter jeg har forberedt til mine Yummy Mummys:


- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Pyha godt det går bedre nu! Tit kan ting som sygdom, ændring i kost osv. ændre en babys søvnmønster og det kab være svært at finde en ordentlig rytme igen! Åh de mødre bliver forkælet ;-) Hyg jer♥ Hvor er billedet af gemalen og Tristan altså sødt! Knus

  SvarSlet
 2. sikken en heldig mødregruppe du har. God vind med soveritualet, nattesøvn er et nøgleelement i overlevelse ;-)

  SvarSlet
 3. Skønt det vender igen for jer. Vi lider af kronisk natteroderi herhjemme og det har vi sådan cirka gjort i 3½ måned. Heldigvis er det ikke sådan noget med, at hun er vågen en masse. Hun kalder bare efter sutten og bliver puttet om sådan ca 6-8 gange fra hun bliver puttet til kl 7 næste morgen. Jeg har opgivet at finde en grund, men bare valgt at acceptere, at sådan er det bare. På et tidspunkt bliver jeg måske positivt overrasket og hun pludselig sover igennem. Men jeg vælger at tage det som det er. Også selvom jeg sådan ville ønske, at jeg kunne få lov at sove helt uafbrudt engang imellem ;)

  SvarSlet
 4. Puh det er den hårde side af at være forældre, håber for jer at det er ved at være ovre :)
  Og hvor er det billede godt af din mand og lille bebs! :) Som far - som søn ;)
  Åh alle de baby billeder gør mig simpelthen så skruk :/ hehe

  SvarSlet