søndag den 12. december 2010

Nissen kom på besøg...

Glæderlig 3. advent folkense :) Min advent blev tilbragt inde i Magasin, hvor jeg har ekspederet horder af folk der alle skulle have julegaver - så der var gang i den lille smykkebiks - Yay! Så går tiden også dejligt hurtigt...

Da jeg kom hjem fra arbejde, så havde Nissen været på besøg, og jeg fik hele to pakker:
1 dåse imprægnering til alle mine sko og støvler, hvilket er dejligt - og praktisk, ha ha ha...

Den anden gave var altså bedre:


Jeg er totalt Take That fan, jeg er jo den årgang, hvor de virkelig var store, da jeg var teenager :)

Min svigerinde og jeg var til deres koncert for 2½ år siden, da de spillede i Ålborg, dengang var der slet ikke nær så meget rift om billetterne som den koncert de afholder til næste år, i Parken! Og der har vi også fået billetter til - weee!

Så da Nissen kom med dennne cd, så blev jeg virkelig glad, og glæder mig SÅ meget til at høre den, og det kommer til at ske for fulde drøn - i morgen! Jeg skal nemlig lave konfekt til vores rødder :) :)

Rigtig dejlig advent til alle :) :)

- Maj

6 kommentarer:

 1. Skønt album! Det kan du godt glæde dig til at høre igen og igen. Er også selv totalt Take That fan og glæder mig helt vildt til at se dem til sommer. Blir så fedt.

  SvarSlet
 2. Det gør jeg også!! Det bliver bare så meget klasse at se dem i Parken... :D

  SvarSlet
 3. Enig! :D Har du været i Parken og se koncert før?

  SvarSlet
 4. Ja, jeg var derinde og se Justin Timberlake i sin tid - det var super cool!

  Vi har stå billetter denne gang, så jeg er lidt bekymret for om vi overhovedet kan se dem på scenen!

  Til Justin koncerten havde mine veninder og jeg siddepladser, men nogle af dem som havde stå billetter, kom slet ikke helt ind, da koncerten startede, og jeg håber virkelig ikke, at det sker til Take That :(

  - Maj

  SvarSlet
 5. Puha, nej det håber jeg da godt nok heller ikke for Jer. Vi var så heldige at få siddepladser, men det var ikke ligefrem nemt (eller billigt!)

  SvarSlet
 6. Ja, det ville jeg også have foretrukket, men vi kunne slet ikke komme igennem hos Billetnet, min svoger sad og opdaterede i flere timer, og det lykkedes os slet ikke!

  Min fantastiske veninde skaffede 2 biletter til min svigerinde og jeg - og det er hjvertfald bedre end at gå glip af dem :D

  - Maj

  SvarSlet