søndag den 26. december 2010

Stadig Jul....

det er for nogen stadig jul - men ikke her... Ikke flere julefrokoster og julerier, så julen er officielt slut, specielt når vi skal på arbejde i morgen!

Jeg fik også en lille ekstra julegave: sygdom! Jeps, jeg var den heldige vinder af at ligge syg hele dagen i går, mens Manden var til julefrokost hos sin søster med resten af familien - æv! Men det skal siges, at rent tv-mæssigt, er 1. Juledag ikke den værste dag at ligge syg - og mit kalorieindtag var på et minimum! Ja, man skal jo se på det positive i tingene...

I dag sov vi længe og har nu fået ryddet op og jeg har endda nået at sylte rødbeder, jeg havde en rest liggende i køleskabet, og hold da op hvor var det nemt! Opskriften fandt jeg inde hos Piskeriset og jeg fandt den lige HER!

Jeg lavede lidt justeringer, så det passede bedre til mine smagsløg, og tilsatte lidt esktra sukker og peber, og noget vand til lagen. Og jeg undlod at putte peberod i mit glas, jeg er ikke den store fan af peberrod! Så nu står der et glas og hygger sig og jeg kan næsten ikke vente med at prøve det, mit allerførste glas syltede rødbeder :D :D Det står så fint ved siden af glasset med syltet græskar - føler mig som en rigtig husmor nu!

Senere tager vi i biffen med nogle venner og ser Narnia, vi skulle have været i Jule-Tivoli, men vi tør ikke køre så langt i dette vejr... Så det må blive til alternativ hygge!

- Maj

1 kommentar: