tirsdag den 4. september 2012

Madplan uge 36...

Mandagens aftenmåltid ;)


I alt for lang tid har jeg ikke lavet madplan, og det har jeg besluttet mig for at skulle ændres, da vi har en fryser fyldt med mad, der skal spises, så den kan fyldes med supper, sammenkogte retter etc. til når vi bliver en mere, så vil det være rart at have noget nemt at kunne varme end at skulle ud og handle og stå i køkkenet!

Mandag:
Ikea

Tirsdag:
Stegte rødspættefileter med persillesauce, kartofler og dampet broccoli

Onsdag:
Spise tapas med en veninde

Torsdag:
Carpacciosalat med pesto og figner samt bruschetta

Fredag:
Papas Ristorante i Middelfart

Lørdag:
Fyldte svinekoteletter med abrikos, løg og timian, flødekartofler

Søndag:
STOP SPILD AF MAD: Rester

- Maj :D

7 kommentarer:

 1. HAHA, jeres aftensmad mandag er identisk med vores frokost fra søndag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ... Og det smager jo bare godt - det må jeg jo indrømme ;) og ufattelig billigt, det kan min pengepung godt lide :P

   - Maj :D

   Slet
 2. Også min, og ja det er simpelthen bare guf altså.. Det var farligt at åbne en stor Ikea i Odense - vi skulle bare lige bruge et par opvaskebørster ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... Ja, den har jeg hørt før ;) jeg hader at være i IKEA, men vi skulle ud og kigge på boliger i nærheden, til noget åbent hus, så kunne vi lige nå aftensmad i IKEA ind i mellem ;D

   - Maj :D

   Slet
 3. Uhh, spændende med boliger. Psst, kig i Årslev, her er skønt ;) Nej, Ikea er heller ikke rigtig min kp te - det er så sjældent, jeg er i humør til at gå der inde, der er så stort og uoverskueligt. Men kødbollerne, mmm :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft kig på nogle rækkehuse i Årslev, men de er for små når nu vi venter os - så det bliver nok en tur til Fraugde livet byder os i den nærmeste fremtid ;)

   Jeg har det på nøjagtig samme måde, men de har nu billige og fine børnemøbler, så jeg spår at vi kommer til at bruge lidt ekstra tid der i den nærmeste fremtid!

   - Maj :D

   Slet
 4. Fraugde er også godt - så er du stadig i nærheden af de skønne søer ved Tarup Davinde, det må være optimalt sted at gå tur med barnevogn :)

  Åh, så må du have massere af kødboller til at stå imod med ;)

  SvarSlet