tirsdag den 25. september 2012

Weekendtur til det tyske med Manden...Inden den trygge tosomhed mellem Manden og jeg bliver overskygget af en babyboble til Januar, hvor alt højest sandsynligt bliver meget anderledes, skal der nydes en dejlig weekend i det tyske på et 4 stjerners hotel i Stralsund, med rendyrket hygge og forkælelse - og I kan tro at jeg glæder mig!

Jeg fik turen med to overnatninger til 2 personer i fødselsdagsgave, og har nu booket til d.26-28 oktober, har dog ikke lige hørt tilbage fra hotellet endnu, men jeg satser ikke på at det bliver et problem!

Stralsund skulle være umådelig smuk og fyldt med historie og kultur - det er lige i øjet for Manden og jeg. Jeg glæder mig til at kunne slentre rundt (med mange indlagte pauser) og se på smuk natur og bygninger, spise lækker mad, drikke varm kakao/kaffe og syndige kager i selskab med min største kærlighed. Hvem ville ikke glæde sig til sådan en tur?

Hvis der er nogen der kender noget til Stralsund eller selv har været der, vil jeg tage imod gode råd og informationer om restauranter/cafeer med kyshånd!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det som en god ide :)
  Jeg har ikke været der før, men hvis jeg skulle afsted, så ville jeg sidde på forskellige caféer kontant :D hehe.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Anne - Great Minds think alike ;) Det er også det jeg har i tankerne, når vi skal afsted er jeg jo blevet lidt rundere, og det gør nok at jeg ikke kan vandre rundt i flere timer af gangen, og så MÅ man altså bare tage pitstop på små hyggelige cafeer!

   - Maj :D

   Slet
 2. Jeg kender ikke stedet, men jeg glæder mig til at høre om det - tosomhedsture er dejlige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også bare rigtig meget - der er nemlig ikke noget bedre end to-somhedsture, specielt nu hvor der er udløbsdato på tosomheden ;)

   Jeg tager masser af billeder, så I kan få set Stralssund!

   - Maj :D

   Slet