lørdag den 29. september 2012

Haletudse-shopping...

Jeg ved ikke om jeg vil kalde det decideret redebyggeri, men Haletudse kræver jo ligesom at vi tager ud og shopper til ham, så det bliver også gjort, i stor stil - og helt uden at mor her brokker sig (som om...!), faderen rynker dog brynet, men er overbærende ;)

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at shoppe - og også online, specielt elsker jeg Amazon.co.uk, hvor mine nylige indkøb er fra:
Og til sidst lidt til Mor ;)


Det er såmænd ikke fordi jeg sparer en hulens masse penge ved at shoppe hos Amazon, hvertfald ikke på alt, men de har bare så hurtig levering og virkelig god service, så jeg synes det er rart at kunne clicke mine ting hjem fra sofaen istedet for at køre rundt til BR eller BabySam efter det... jeg er mageligt anlagt!

Jeg er helt crazy med Lamaze, de laver de sødeste ting til baby, og de er også meget lærerige og sensor-motoriske, så det største problem er ikke at clicke det hele hjem - og jeg ville nok også få ballade af Manden ;)

Denne weekend er startet dejligt med besøg hos vores venner og deres to skønne unger, i dag er stået i hyggens tegn, hvor Manden og jeg har slappet den max af på sofaen med god mad og Matador! I morgen står den atter på hygge, hvor vi tager ud og spiser på cafe inden vi gør brug af at det er "Den Store Biografdag" hvor man kan se alle film til ½ pris, i alle biografer! Så det bliver ikke meget i hører fra mig, før på mandag ;)

Rigtig god weekend derude!

- Maj :D

4 kommentarer:

 1. Nu har jeg ikke selv børn, men det er altså farligt med alle de fede netbutikker, der efterhånden er på børneområdet! Har flere gange ledt efter gaver til nevøer og vennernes børn, og der kan man virkelig købe sig fattig! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig SÅ farligt! Manden får nærmest tics hver gang jeg åbner computeren - hæ hæ hæ... Han kender mig for godt!

   - Maj :D

   Slet
 2. Vi har også præcis købt et Lamaze aktivitetstæppe til Klara. Det er lækre sager! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er totalt faldet pladask for Lamaze, det er simpelthen det mest nuttede jeg længe har set, og det får også kun roser med på vejen af andre jeg kender!

   Jeg har også kig på det skønneste aktivitetstæppe, der dog herhjemme koster 749,95 kr. - det er simpelthen for dyrt, så der tyer jeg atter til amazon, for der kan jeg få det til omkring 400 kr., det er sq en besparelse der vil noget ;)

   - Maj :D

   Slet