Miss Jeanett og Tine fra The Space Between har begge blogget om one pot pasta, hvorfor? Fordi det er lækkert og utrolig nemt at lave - og det er ret meget win, når man er en børnefamilie :)
I gryden her er der:
ca.250 g spaghetti delt på midten
1 hakket løg
2 hakkede hvidløg
3 hakkede forårsløg
1 bakke cherrytomater, halveret
1 håndfuld basilikum
tørret oregano og timian
1 dåse hakket tomat
4 dl. vand
2 tsk herbarmare grøntsagsbouillon
Her kan man sagtens stoppe med at fylde i gryden, og få en lækker og billig pastaret, men jeg gik lige skridtet videre:
Og tilsatte 2 dl. mælk for cremethed samt kødboller af en medister, som røg ned i gryden, da hele herligheden boblede let.
Når det koger, skal der røres i retten, og vær obs på at bruge en stor gryde, min var lige til den lille side, men i det store hele, skal det bare ned i gryden og simre til pastaen er mør og væsken er blevet cremet og suget ind i spaghettien! Server rygende varm og smagt til med salt og peber - det er lige så nemt som det lyder og lige så lækkert som det ser ud til ;)
Jeg er fan!
- Maj :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar