tirsdag den 25. februar 2014

One Pot Pasta...

med ultra nemme kødboller og smuldret feta!



Miss Jeanett og Tine fra The Space Between har begge blogget om one pot pasta, hvorfor? Fordi det er lækkert og utrolig nemt at lave - og det er ret meget win, når man er en børnefamilie :)



I gryden her er der:

ca.250 g spaghetti delt på midten
1 hakket løg
2 hakkede hvidløg
3 hakkede forårsløg
1 bakke cherrytomater, halveret
1 håndfuld basilikum
tørret oregano og timian
1 dåse hakket tomat
4 dl. vand
2 tsk herbarmare grøntsagsbouillon

Her kan man sagtens stoppe med at fylde i gryden, og få en lækker og billig pastaret, men jeg gik lige skridtet videre:


Og tilsatte 2 dl. mælk for cremethed samt kødboller af en medister, som røg ned i gryden, da hele herligheden boblede let.

Når det koger, skal der røres i retten, og vær obs på at bruge en stor gryde, min var lige til den lille side, men i det store hele, skal det bare ned i gryden og simre til pastaen er mør og væsken er blevet cremet og suget ind i spaghettien! Server rygende varm og smagt til med salt og peber - det er lige så nemt som det lyder og lige så lækkert som det ser ud til ;)

Jeg er fan!

- Maj :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar