og man skal næsten ikke røre en finger!
De fleste af jer kender nok godt tricket: en dåse kondenseret mælk som har småsimret i 3 timer - giver verdens bedste karamel, silkeblød og ufattelig lækker!
Dåsen skal være dækket af vand, og når du kan se at der er små bobler rundt om dåsen, læg da låg på, og skru godt ned for det, ikke så langt at det stopper med at simre, men vandet må ikke komme op og koge. Lad det stå og simre i 3 timer, tag gryden fra varmen og lad dåsen stå i vandet i 1 times tid. Tag dåsen op med en tang eller lign. og afkøl den fuldstændig inden du åbner den!
Hvd jeg brugte min karamel til? Dette:
Jeg kan da ikke vente til næste uge med at få den opskrift - den kage ser stjernegod ud :-D
SvarSletÅh Piske, den brownie er simpelthen alt for god! Jeg skynder mig at bringe opskriften i starten af ugen :D
Slet- Maj :D