onsdag den 19. februar 2014

Ventetid er en...

Kælling!

Dem af jer som enten er jobsøgende eller har været det, kan nikke genkendende ikke?

Alle de ansøgninger, og så få der reelt svarer tilbage - og det er værste er dem, som jeg bare rigtig gerne vil høre fra, argh!

I disse dage, går jeg og venter svar på en ansøgning jeg sendte i mandags, og min tålmodighed er bare ikke til sådan noget, jeg tjekker min mail konstant, har en seperat mail til alle mine ansøgninger, så de er samlet et sted! 

Jeg håber jeg i det mindste kan komme til samtale, det har jeg ikke været en eneste gang, det er sq lidt nedslående... Æv...
Det er ikke øv det hele... Der er jo vinterferie her på Fyn i denne uge, så far har taget torsdag og fredag fri, så vi har en masse dage sammen, det er skønt! Vi planlægger at tage en tur til Flensburg og overnatte alle tre og så på vej hjem, så smut forbi sommerhuset og sige Hej til farmor og farfar... Det skal nok blive godt :) 

I mellemtiden, vil jeg forsøge at distrahere mig fra at tænke på de ansøgninger og bare nyde min familie...

- Maj :D4 kommentarer:

 1. Uuh, hvor jeg dog føler med dig!! Ventetiden er det værste...
  Jeg har sikkert passeret de 600 ansøgninger(er for længst holdt op med at tælle), det er altså ganske få der giver sig tid til at svare på ansøgningerne :-(
  Jeg er også uddannet Markedsføringsøkonom, og der er desværre høj arbejdsløshed blandt os med den uddannelse :-( Jeg har været ledig siden 1. januar 2010. Jeg har så haft vikartimer nok til at genoptjene. Det løb ud 28. april 2013, så siden dengang har den stået på uddannelsesydelse.
  Jeg har lige set udsendelsen Penge på DR1. Den handlede om curlingbørn der kæmper for at få enderne til at hænge sammen. Selvom jeg ikke er under kategorien "unge under 30", så indgår jeg stadig under denne statistik over langtidsledige unge. For jeg blev færdiguddannet i 2008, og har næsten ikke oplevet andet end arbejdsløshed siden jeg blev færdiguddannet. Der er simpelthen for få jobs til alle os :-(
  Det var lidt af en sørgelig omgang. Jeg håber ikke at du bliver ked af at læse det. Det er mere for at sige, at du er sandelig ikke alene om dine frustrationer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise for din kommentar - det er mega træls at vi er så mange i denne situation, og jeg vil i den grad krydse fingre for, at du også meget snart finder noget!
   Et eller andet sted, føles det meget rart, at jeg ikke er den eneste der kæmper, for så ved jeg, at det jo ikke bare er mig!

   - Maj :D

   Slet
 2. Ventetiden er så træls. Jeg venter svar fra en samtale i sidste uge, som jeg først får besked om i næste uge (der er ansøgningsfrist lørdag først), og så har jeg bare fem andre ansøgninger ude også. Ventetiden er også en ting, men der er også uvisheden omkring fremtiden og alle ens drømme og det, der er i venteposition, fordi man ikke ved, hvordan det ser ud om et halvt år :(

  Krydser fingre for dig søde Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Louise, jeg vil krydse fingre for at din samtale bare gik helt fantastisk, og at du får det, og slipper for yderligere ventetid! Det ville da være dejligt :)
   Du har helt ret, det er svært at lægge alt for mange planer, når alting er så uvist, jeg vil SÅ gerne på ferie med T og Manden til sommer, men om jeg får job eller ej inden, afgør i den grad destinationen... Store problemer - I know ;)

   - Maj :D

   Slet