søndag den 2. februar 2014

Pølsehorns mumier...


I morgen skal Tristan have eftermiddagsbrød med i vuggeren, og jeg kan jo godt lide at lave lidt sjov med det, og på et tidspunkt så jeg de her sjove "hot dog Mummies" og tænkte at de skulle da afprøves!

De er jo totalt oplagte til Halloween, men der er SÅ lang tid til, og jeg kunne ikke vente ;)

De er virkelig nemme at lave, jeg brugte pølsehorns pølser fra Coop, som har en perfekt størrelse og er uden skind, som T har svært ved at tygge igennem, og til bandagerne brugte jeg altså færdig pizza-dej fra køl, da det er så nemt at skære bandagerne med en skarp kniv... Men har I mere tid, så er hjemmelavet dej selvfølgelig værd at foretrække :)

Men! Jeg har også lavet noget fra bunden til de søde børn:


Lækre Havrebrud - som blev rigtig gode, og bestemt ikke sidste gang jeg laver dem! Jeg fandt inspiration hos både CookieCrumble og Miss Mocca, så der kan I finde opskrifterne, jeg kan ikke lige finde ud af, at smide links ind, når jeg skriver fra min iPhone!

Og et spørgsmål jeg fik både på FB og Instagram: "Hvordan lavede du øjnene"

Jeg har en smart levnedsmiddel-pen, som kan skrive på bagværk - ellers kan sennep/ketchup duppet på, med en tandstik også gøre det, men jeg skal jo fragte dem, så det ville ikke fungere ;)

 
Sådan ser den smarte pen ud, en tyk og en tynd spids! Jeg brugte selvsamme pen til bamsebollerne jeg bagte for nogle måneder siden...

- Maj :D

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er de fine, Maj!! :D Det minder mig om at jeg faktisk aldrig har lavet pølsehorn til O - det må der laves om på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja :D

   Det er også kun lige for nyligt, at Tristan har fået smag for de små godbidder, og de er så lette at have med på tur etc! Så det bliver nok fast inventar i fryseren ;)

   - Maj :D

   Slet
 2. Haha, de pølsehorn kan da kun vække lykke Maj :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. De blev modtaget med masser af grin og stor appetit :) så det var en succes! Og tak søde Anne!

   - Maj :D

   Slet
 3. Tak for ideen med færdig pizza-dej... Nu er jeg lidt mindre stresset over de 30 pølsehorn jeg skal lave til ungernes halloween-fest på fredag :-D

  SvarSlet